Bir bakar mısınız ?

Ebruyldrm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
56
4
1
İstanbul
Nisan ayında adet baslangıcımdan itibaren 13.gün 2-3 dakikalık geri cekilmeyle ilişkim oldu ilk 24 saatte norlevo kullandım. Adete 5-6 gün kala tekrar ilişkim oldu. 25mayısta adet olmam gereken günde adet oldum yogunluk uzunluk vs aynıydı. Daha sonra tekrar ilişkim OLMADI. Adet olmadan bikaç saat önce idrarda gebelik testi yaptım negatifti. Bikaç saat sonra adet oldum tesadüfen. Bu ay 2gün erken geldi adetim. Yogunluğu azdı, akıntı gibi geliyo hala bugün 6.gün. Mezuniyetim var onu çok stres yaptım. Ben hala hamile olabilir miyim ? Yoksa adetimin yogunlugunun bozulması daha önce kullandıgım norlevo ve yasadıgım stres midir ?

hamıle olup,suan lekelenme olduğunu sanıyorsan bu 6 gun sürmez..

normal adet görüyorsun suan..yoğunluğu stresten fln etkılenmıstır

hamıle degılsın

Yine de idrar testi yapsam suan kesin sonucu ögrenirim degil mi ? Gerci tam regl günümde yapmıstım negatifti

cok kafana takıyorsun..hamıle olsan zaten regl olmazsın..

test yapcaksan ılla reglın bıtsın oyle yap..regl zamanı yapılmaz..

Norlevo hormon bazoukluğu yapıyor evet .. Gün gecikmeleri vs .. Olabiliyor bende kullandım ... Ve norlevo kullanımında hamile kalınmaz iyi haptır kendisi ...
Ve ayda 2 kereden fazla almayınız

Norlevo hormon bazoukluğu yapıyor evet .. Gün gecikmeleri vs .. Olabiliyor bende kullandım ... Ve norlevo kullanımında hamile kalınmaz iyi haptır kendisi ...
Ve ayda 2 kereden fazla almayınız

Sadece 1 kere aldım regl dönemi icinde. Ondan önceki ay da kullanmıstım. Kullandıktan sonraki reglim normal geldi. Sonrasında hiçbir ilişkim olmamasına rağmen bu ay az geldi. Bu da hapla ilgili midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…