arkadaslar selam nasilsiniz ben bu kulube uye olmaktan sizlerle tanismaktan coooook mutlu oldum dogumgunum icin gelen ilk mesaj bu kuluptendi sizlere birsey sormak istiyorum lutfen bunu yasaip tecrubesi olanlar yazsin antidepresani biraktiktan sonra neler yasadiniz ne gibi alternatifler kullandiniz lutfen moral bozucu seyyler yazmain ohaoldumsmileturkbayragiturkbayragiturkbayragi
antidepresanın ani bırakılması yoksunluk belirtilerini beraberinde getirir,,,tıpki bir alkolik gibi düşünün,,,,aniden alkol bırakımı nasıl yoksunluk belirtilerine sebep oluyorsa,,,o nedenle hiç bir anti-depresen aniden bırakılmaz,,aşamalı olarak doktor kontrolünde azaltılarak bırakılır....ayrıca insanrlarda hep şu mantık vardır ve çok yanlıştır,,,,bir ekre hasta oldum,ilaç kullandım artık iyileştim ve ilacı sonsuza akdar terkediyorum.....böyle bişiy yok arkadaşlar çoğunlukla psikiyatrik rahatsızlıklarda....iyileşebilirisniz ama bir süre sonra ataklar da geçirebilirisniz,,,o nedenle bu ilaçlara gerektiğinde can simidi olabilecek atrzda yaklaşıp,onalrdan çok da nefret etmemek lazım....günün birinde yine işiniz düşebilir çünki,,,,olayı ve hastalığınızı kabullenin,,onraki aşama ilaçları sevmek ve onları ayrdımcı olarak kabul edip nefret etmemek,,,,,ilaçalrdan korkarsanız ve bir an önce onlardan kurutlayım diye düşünürseniz,,o ilaçlara dönüş süreniz hızlanır,,ama korkmayıp size yardımcı olacak arasıra gelip hatrınızı soracak misafirler gibi düşünürseniz,,onlarla tekrar karşılaşma süreniz uzar.....bilmem anlatabildim mi?