Bir Bakar mısınız?

SerserXIX

susarak özlüyorum.....
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2008
367
0
selam arkadaşlar ben süper lise sayısal mezunuyum.2 defa öss ye girdim ve bi yer tutturamadım en son ek yerleştirmeyle anesteziye gideyim bari dedim o da olmadı:çok üzgünüm:bu sene dersaneyede gidemedim ailem öss ye girmeyeceğimi sanıyo ama ben geç oldumu bilmiyorum ama hazırlanmak istiyorum. Elimde çok döküman var . ama yol gösterenim yok bide arkadaşlarımın çoğu kazandığı için kendimi kötü hissediyorum.Sizce ne yapmalıyım ?ingilizcem iyi ingilizce istiyom ama sanırım puan kırılıyomuş bi bilginiz varmı?bide okul öncesi öğretmenliği nasıl? çok oldum biliyorum ama bi yardım lütfennnsenağlamasenağlama

selam bende bugün üye oldum ve mesajını okudum,bende bu sene yerleştim,pes etme dogru yoldasın!!tavsiyem madem dersaneyede gidemiyomuşsun,dergi al kaliteli bi yayından faydalan dergilerin rolü çok büyük başarıda,ve bool bol soru çöz gerçekten çok etkiliyor.. başarılar..

canım bende süper lise sayısal mezunuyum we bu sene 2.defa gircem inş.öss ye.bak ben dersaneye gidiorum ama işim sırrı dersane felan diil.düzenli we sıkı çalışmak.özellkle dersanede hocalarım bu sene öss ye gircek sayısalcıların daha sanslı oldgunu söylüo.konu deişimleri fen bölümündeki soruların esitlenmesi kontenjanların yne fasla olması gbi bisürü avantajlar war..bnce bunu çok ii degerlendir.bol bol soru çözmeye çalış.eger bi sorun olursa sewe sewe yardım ederim kolay gelsn hepimize:))

ben de süper lise sayısal mezunuyumm şu an çukurova ünv. peyzaj mimarlığı bölümündeyimm ama bu yıl bilgisayar öğr. için tekrar gireceğimm öss ye kazanacağımı umuyorum.... doğru yoldasınn dergi ve konu anlatımlı kitaplardan faydalan yatmadan önce en az 50 tane soru çöz gün geçtikçe de bo soru sayısını arttır artı ailenle bi kez daha konuş dersane olursa çok daha ii olur kazanacağın kesin olur...

hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için.Elimde fem in seti var dergi,konu anlatımlı ve femset soru bankaları..elimden geleni yapacağım tekrar tşklera.s.a.s.a.s.

cnm okul öncesi gelecğin mesleklernden çok kadro açığı war diye biliorum.çocukları sewiosan we sabırlysan ii bir bölm. umarım istediiin gibi olur

canım hergün düzenli git ve konu konu git her konuyu anlayarak git mutlaka..ben bundan 5 sne önce girmiştim össye..hergün 300 soru çözmeden uyumazdım.ve konu konu ilerlerdim.bi konuyu anlamadan geçmezdim.ve her konu ile ilgili elimde ne kadar döküman varsa hepsinden bitirirdim o konunun sorularını.sonra diğer konuya geçerdim....son 20 günde günde ikitane deneme sınavı çözerdim ve yine son 20 günde bir matematik 2 geometri soru bankasını bitirmiştim...çok çalış dershane sadece deneme sınavları açısından önemli.dershane bana bişey katmadı.son 1 ay rapor alırdı insanlar okula gitmezdi ben rapor almadım hep gittim okula okulda çalıştm...dershanelerin herkese açık olan deneme sınavlarını takip et mutlaka.başarılar diliyorum.unutma azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz...

çok tşk ederim destekleriniz için arkadaşlar:asigim::1hug:a.s.Umarım herşey çok güzel olacakyerimsenibenyerimseniben

cnm sakın pes etme bu çok önemli, bol bol soru çöz ve başaracağına inan, dersane çok önemli değil, zaten gitmişsin, deneme sınavlarına girersin sadece, inşallah olur

X