• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakar misiniz?

cemre kaya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2024
86
18
3
27
En son 29 kasımda kan verdim .
İlk kanı 26 kasımda verdim 121 çıktı daha sonra 29 kasımda verdim 498 çıktı betam.
Dün verdim ve şuan çıkan sonuç bana göre cok aşırı az artmış. Bir sorun mu var sizce yoksa ilk haftalar hızlı arttı diye şuan ağır ağır mi artıyor

Eklentiler

• 1000093842.jpg
    1000093842.jpg
    43,8 KB · Görüntüleme: 35
Tam değer yazmamış ki 1000den büyük anlamına geliyo. Bu zamana kadar doktora gitmedin mi peki kan vermene gerek yokmuş ultrasonda görünür zaten

Ailesel sorunlarımız vardı perşembe gününe randevum zaten terslemenize gerek yok
terslemıyorum canım burda herkes bu sonucları gormenın hayalini kuruyor senin sonucların gayet ıyı doktora gıdıp bilir kişiden tyorum alman lazım bebeğin için. bu aşamalar cok onemlı burda soru sormak bu konuda sadece senı ekstra strese sokar. daha ne duruyosun doktora gıt hemen anlamında soyledım

terslemıyorum canım burda herkes bu sonucları gormenın hayalini kuruyor senin sonucların gayet ıyı doktora gıdıp bilir kişiden tyorum alman lazım bebeğin için. bu aşamalar cok onemlı burda soru sormak bu konuda sadece senı ekstra strese sokar. daha ne duruyosun doktora gıt hemen anlamında soyledım
Doktora gittim zaten 2 hafta önce ama bebeğim görünmedi sadece gebelik kesesi göründü cok kucuk bir şekilde bebek görünmüyor dedi 2 hafta sonra gel dedi bu yüzden zaten aşırı stresim ve korkuyorum burda da hemcjnslerimden destek almaya çalışıyorum

gittiğinde çişin gelmiş vaziyette git oyle daha rahat goruyorlarmıs. stres ve korkun ıcın bol bol meryem suresı dınle ve gonlunu ferah tut olumsuz dusundukce olumsuz oluyor. gecen ay kımyasal gecırdım ve gebe kalmadan once o kadar cok kımyasal dıs gebelık arastırmaları yaptım kı sonucunda kımyasal oldu. zihin ne düşünüyosa başa o gelıyor gibi oluyor. pozitif olun. burda birinin size artışınızın normal olmamasını soylemesı bıle sız cok etkıler. ben ıyılıgınız ıcın dedım kafanızı karıstırmayın dıye. sağlıcakla gelsin inşAllah bebiş

Back