Bir bakar mısınız önemli?

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.975
248
Merhaba arkadaşlar,,
Benim bir sorunum var ve bunu çok büyütüyorumm
ben 6 aylık ,950 gr doğmuşum.ÇAPA HASTANESİNİN doktorlar beni yaşatabilmek içn oksijen vermişler,fakat fazla oksijen verdikleri için bir gözüm hiç görmüyor ve bir gözüm ela iken diğer gözüm mavii:KK5:ben bu duruma acayip sinir oluyroum ,ağlaığım zamanlar oluyor.
heleki insanlar öküz gibi suratıma bakınca daha da sinirlerim bozuluyor.
göz numaram 8 ve gözlük takıyorum.
ama ben lens takmak istiyorum annem istemor temizlemek zor yapamazsın diye
acaba bu durumun başka yöntemi vardır ameliyat felan

yorumlarınızı bekliyorum.

ben 15 yıldır gözlük kullanıyorum korkuyordum mikrop kapar gözlerim diye lens kullanmak istemiyordum. ama denedim mikrop kapmadı. lensi sürekli takmıyorum. günlük yaşantımda gözlük kullanıyorum ama nadiren de lens kulanıyorum. tırnakların kısa olmalı, temiz olmalı, ellerini çok güzel yıkamalısın, solüsyonu güzel kullanıp lensini temiz tutmalısın..... bunları yaparsan mikrop kapmaz diye düşünüyorum ama sen doktora sor önce bir sakıncası yoksa kullan. ben doktora sorumustum kullanmadan önce.:44::44:

ben 15 yıldır gözlük kullanıyorum korkuyordum mikrop kapar gözlerim diye lens kullanmak istemiyordum. Ama denedim mikrop kapmadı. Lensi sürekli takmıyorum. Günlük yaşantımda gözlük kullanıyorum ama nadiren de lens kulanıyorum. Tırnakların kısa olmalı, temiz olmalı, ellerini çok güzel yıkamalısın, solüsyonu güzel kullanıp lensini temiz tutmalısın..... Bunları yaparsan mikrop kapmaz diye düşünüyorum ama sen doktora sor önce bir sakıncası yoksa kullan. Ben doktora sorumustum kullanmadan önce.:44::44:

çok teşekr ederim.ama ben günlük kullanıcam.ancak hafasonu evde gözlük takarım.birde akşamalrı işten gelince.
Doktoruma sormuştum lens kullanabilirsin dediydim.ama ilk başta kontrole gidip gerekirsonra lensi sorarım..
2çeşit lens varmış.kimsini 1 ay bile çıkarmayabiliyormuş bu nasıl oluyorki

çok teşekr ederim.ama ben günlük kullanıcam.ancak hafasonu evde gözlük takarım.birde akşamalrı işten gelince.
Doktoruma sormuştum lens kullanabilirsin dediydim.ama ilk başta kontrole gidip gerekirsonra lensi sorarım..
2çeşit lens varmış.kimsini 1 ay bile çıkarmayabiliyormuş bu nasıl oluyorki

canım bildiğim kadarıyla lensi çok uzun süre çıkarmamak göz damarlarına zarar veriyormuş. sen yine de doktoruna sor nasıl kullanabileceğini. sağlık önemli. dikkat etmek gerek :44::44:

X