Bir bakar mısınız lütfen?

turuncukelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
608
5
96
Ankara
aslında pek cvp gelceğinden emin değilim açtığım bu konuya ya da cvp geldiğinde benim için geçmiş olur diye düşünüyorum fakat yinede sormakta fayda var:)fizikten bir ödevim var ödevimin konusu değişik fiziksel sensörler yani şu otomatik kapıların nasıl açıldığı,tuvaletlerde musluklaırn elinizi altına tuttuğunuzda nasıl çalıştığını fiziksel bir şekilde anlatılması gereken bir ödev..yalnız bu konu kitaplarda yeni yer almaya başladığı için kaynak bulamıyorum fizikçiler ya da bilgisi olanlar kaynak söyleyebilirler mi gerçekten çok ihtiyacım var sorulu gözlerle bakıyorum ödev teslim tarihi 30aralık

çok şanslısın diyebilirim. :D
şans eseri sitede dolanırken bu başlığı gördüm.
biraz bilgim var bu konuyla ilgili.
Araştırman gereken konu 'sensörler'. Türkçesi algılayıcı.
Google ile arattım ve ilk çıkan örnek bence tatmin ediciydi.
http://www.robot.metu.edu.tr/dosya/sensor.pdf
bence bu yeterli olur ama daha da olsun diyorsan... google ile arattıklarından üniversitelere ait bölümlerdeki bilgileri kullan derim. yok illa kitaptan yazıcam ben kaynak ta göstermem gerek dersen eğer... bir üniversite kütüphanesini hedef alıyorsun. Muhtemelen girişte kimliğin ve 1-2 liranı alıyorlar. Orda görevliden yarım iste.sensörler ile ilgili bilgi var mı de ya da tarama yapmak için bilgisayarlar vardır ordan bak.olmuyo olmuyor bulamıyorum dersen ki sanmam :) yapabilirsin. bana özelden mesaj at.yardımcı olmaya çalışırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım fiziksel anlatımdan kastın kendin yapacaksın sanırım.
tüm düzeneğimi?
nette fiziksel sensörlerle ilgili bilgiler v.s. var ama link vermek yasak olduğunda mesaj atayım. Birde power point sunumu mevcut.
Ben kendim yapamam diyorsan en yakındaki bir asansör firmasına git durumunu anlat sana yardımcı olurlar eminim.

40yılda şans bana güldü inanmıyorum çok mutlu ettiniz beni allahta sizi mutlu etsin:71:araç gereç yapmıcam hayır yazılı bir ödev olucak çok şükür birde onun gerçeğiyle uraştığımı düşünmek bile istemiyorum fiizk benim korkulu tek dersim olmuştur hep çünkü:50:grace12 çok saol sorularım için özelden msj atıyorum şimdi sana:62:

canım fiziksel anlatımdan kastın kendin yapacaksın sanırım.
tüm düzeneğimi?
nette fiziksel sensörlerle ilgili bilgiler v.s. var ama link vermek yasak olduğunda mesaj atayım. Birde power point sunumu mevcut.
Ben kendim yapamam diyorsan en yakındaki bir asansör firmasına git durumunu anlat sana yardımcı olurlar eminim.

canım sende msj atarsan çok sevinirim pdf formatıda olur site linkide olur özelden bekliyorum msjnı çook teşekkürlerr:71:

grace12 canım sana özel msj atamıyorum msj sayının azlığından dolayı galiba ya da özel msjı kapatmışsın?burdanda sorabilirim gerçi kendi üniversitemde kütüphanede araştırma yaptım fakat bulamadım aslınd akitap çok iyi olur kaynak göterebilirim ama inttende olur hiç bir şey olmamasındansa intte iyidir kılıfına uydururum napıyım:)

Back