Hayırlı ramazanlar. Sırf kafamdaki soru işaretlerine cevap bulmak konuyu yakın olmayan birilerine danışmak tarafsız yorumlar için uyelik açtım diyebilirim. Ben 2 yıllık evliyim.surekli inişli çıkışlı bir evliligimiz var. Ben kaynanamla beraber oturuyorum. Birde kayınpeder var . İlk evlendiğimde eltiyle birlikte bile otursum. Her neyse konuya gecelim . her defasında ezildim. Eşim sürekli herşeye bahane bulan, dogum yaptigimda bile ayakkabımi silmedim ütümü geciktirdin diyen bir insan... Bu arada sezeryan oldum belirteyim. 5 aylık bebeğim bu arada. Sadece bir kismini yazabiliyorum. Daha eltinin kaynananin yaptıklarıni felan yazsam kitap olur. Son olarak Ramazan'ın ikinci günü yorgunluk nedeniyle alarmi duyamadım ve sahura kalkamadık. Kaynanam oruç tutmuyor zaten.. ezan okunduğunda gelmiş niye kalkmadiniz diyor . Esim bir hışımla kalkti şu icti ve hemen geldi o kadar sinirliyim ki ağzını burnunu kıracam sakın tek kelime etme dedi. O kadar zoruma gitti ki . emziriyorum oruç tutuyorum temizlik yapiyorum bir yandan da. Bu kadar anlayışsizlik beni çıldırttı artık. Ağlayarak hakkımı sana helal etmiyorum bu mübarek günde dedim .zoruna gitmiş o günden beri konuşmuyor. Eve geç gelmeler.. gelir gelmez duşa Girmeler.. sürekli yeni tişört almalar.. başta dedim ki fazla mifesat düşünüyorum diye ama bugün bana bir mesaj attı eve giriyorum yazma çıkacam birazdan diye.. derken dedim bir baktım evde. Bu ne demek oluyor dedim şaka dedim bilerek yazdım dedi. Şimdi diyeceksiniz ki daha ne bekliyorsun? Benim annem tek . Babam yok. Ubey kardeşlerimle yaşıyor. Korkuyorum ne yaparım diye ... Eşim diyor ki nankorsun. Kızlar hersey maddi değil .Evet gezdirdi. Evet yedirdi. Ama burnumdan da getirdi hemen.. bir yere gidiyoruz güle oynaya eve geliyorum ağlaya ağlaya. .. bana akıl verin... Nasil açığa çıkaracam bu 3. Kişi olayini? Abimlerin bana inanıp arkamda durmasi için??? Lütfen kizlar.
Aldatmaya gelene kadar boşanmak için yüzlerce sebebin var kanıtsız sananinanmayan insanın sana sahip çıkacağını mı umuyorsun ki nasıl inanır diyorsun ne abiymiş be dışarıda da adam diye geziyor çık sığınma evine git bir şey yap bu nasıl hayat sen bu karmaşanın hayatın içinde derdin neydi koşa koşa çocuk yaptın hiçbir şey yapamıyorsan yatılı ilan bul orada çalış bunlara yaptığın hizmetten hiçbir farkı yok tek farkı alın terini kazanmanHayırlı ramazanlar. Sırf kafamdaki soru işaretlerine cevap bulmak konuyu yakın olmayan birilerine danışmak tarafsız yorumlar için uyelik açtım diyebilirim. Ben 2 yıllık evliyim.surekli inişli çıkışlı bir evliligimiz var. Ben kaynanamla beraber oturuyorum. Birde kayınpeder var . İlk evlendiğimde eltiyle birlikte bile otursum. Her neyse konuya gecelim . her defasında ezildim. Eşim sürekli herşeye bahane bulan, dogum yaptigimda bile ayakkabımi silmedim ütümü geciktirdin diyen bir insan... Bu arada sezeryan oldum belirteyim. 5 aylık bebeğim bu arada. Sadece bir kismini yazabiliyorum. Daha eltinin kaynananin yaptıklarıni felan yazsam kitap olur. Son olarak Ramazan'ın ikinci günü yorgunluk nedeniyle alarmi duyamadım ve sahura kalkamadık. Kaynanam oruç tutmuyor zaten.. ezan okunduğunda gelmiş niye kalkmadiniz diyor . Esim bir hışımla kalkti şu icti ve hemen geldi o kadar sinirliyim ki ağzını burnunu kıracam sakın tek kelime etme dedi. O kadar zoruma gitti ki . emziriyorum oruç tutuyorum temizlik yapiyorum bir yandan da. Bu kadar anlayışsizlik beni çıldırttı artık. Ağlayarak hakkımı sana helal etmiyorum bu mübarek günde dedim .zoruna gitmiş o günden beri konuşmuyor. Eve geç gelmeler.. gelir gelmez duşa Girmeler.. sürekli yeni tişört almalar.. başta dedim ki fazla mifesat düşünüyorum diye ama bugün bana bir mesaj attı eve giriyorum yazma çıkacam birazdan diye.. derken dedim bir baktım evde. Bu ne demek oluyor dedim şaka dedim bilerek yazdım dedi. Şimdi diyeceksiniz ki daha ne bekliyorsun? Benim annem tek . Babam yok. Ubey kardeşlerimle yaşıyor. Korkuyorum ne yaparım diye ... Eşim diyor ki nankorsun. Kızlar hersey maddi değil .Evet gezdirdi. Evet yedirdi. Ama burnumdan da getirdi hemen.. bir yere gidiyoruz güle oynaya eve geliyorum ağlaya ağlaya. .. bana akıl verin... Nasil açığa çıkaracam bu 3. Kişi olayini? Abimlerin bana inanıp arkamda durmasi için??? Lütfen kizlar.
Bekarken de cok sorunum oldu ondan kacis diye düşündüm ama yagmurdan kaçarken dokuya tutuldum..1 çatı altında üç aile?
Hem de çocuk cesareti?
Daha yazmıyorum.
Aynen öyle olmuş.Bekarken de cok sorunum oldu ondan kacis diye düşündüm ama yagmurdan kaçarken dokuya tutuldum..
O haltlar oruç bozmuyor çünkü ..Orucu size mi tutuyor ağzınızı burnunuzu kırıyor bu nasıl ibadet anlayışı
Gidin ya hepsi yalan dolan yemek yiyip içme onun dışında her haltı ye
merhaba, etkilendim gercekten yazdiklariniza. Ayni evde oturma ilk yanlis, sonra pespese sikinti yasamissiniz, kimin ne yasadigini bilmeden yargilamamaliyiz, sunu yap bunu yap da diyemem, sadece siz mutlu olmadıkça o bebek de olamaz önce anne mutlu olmalı.. Ayrıca neden bizim kadinlarimiz kendine hiç güvenmiyor, siz aileniz olmasa bile ayakta durabilirsiniz.. tüm kadınlar evet zor ama imkansız degil ki, evlere temizliğe giderek ev gecindiren bir suru kadın var bu ülkede. kotu muamele vs çekmek zorunda degil kadinlarimiz..Hayırlı ramazanlar. Sırf kafamdaki soru işaretlerine cevap bulmak konuyu yakın olmayan birilerine danışmak tarafsız yorumlar için uyelik açtım diyebilirim. Ben 2 yıllık evliyim.surekli inişli çıkışlı bir evliligimiz var. Ben kaynanamla beraber oturuyorum. Birde kayınpeder var . İlk evlendiğimde eltiyle birlikte bile otursum. Her neyse konuya gecelim . her defasında ezildim. Eşim sürekli herşeye bahane bulan, dogum yaptigimda bile ayakkabımi silmedim ütümü geciktirdin diyen bir insan... Bu arada sezeryan oldum belirteyim. 5 aylık bebeğim bu arada. Sadece bir kismini yazabiliyorum. Daha eltinin kaynananin yaptıklarıni felan yazsam kitap olur. Son olarak Ramazan'ın ikinci günü yorgunluk nedeniyle alarmi duyamadım ve sahura kalkamadık. Kaynanam oruç tutmuyor zaten.. ezan okunduğunda gelmiş niye kalkmadiniz diyor . Esim bir hışımla kalkti şu icti ve hemen geldi o kadar sinirliyim ki ağzını burnunu kıracam sakın tek kelime etme dedi. O kadar zoruma gitti ki . emziriyorum oruç tutuyorum temizlik yapiyorum bir yandan da. Bu kadar anlayışsizlik beni çıldırttı artık. Ağlayarak hakkımı sana helal etmiyorum bu mübarek günde dedim .zoruna gitmiş o günden beri konuşmuyor. Eve geç gelmeler.. gelir gelmez duşa Girmeler.. sürekli yeni tişört almalar.. başta dedim ki fazla mifesat düşünüyorum diye ama bugün bana bir mesaj attı eve giriyorum yazma çıkacam birazdan diye.. derken dedim bir baktım evde. Bu ne demek oluyor dedim şaka dedim bilerek yazdım dedi. Şimdi diyeceksiniz ki daha ne bekliyorsun? Benim annem tek . Babam yok. Ubey kardeşlerimle yaşıyor. Korkuyorum ne yaparım diye ... Eşim diyor ki nankorsun. Kızlar hersey maddi değil .Evet gezdirdi. Evet yedirdi. Ama burnumdan da getirdi hemen.. bir yere gidiyoruz güle oynaya eve geliyorum ağlaya ağlaya. .. bana akıl verin... Nasil açığa çıkaracam bu 3. Kişi olayini? Abimlerin bana inanıp arkamda durmasi için??? Lütfen kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?