Hayırlı ramazanlar. Sırf kafamdaki soru işaretlerine cevap bulmak konuyu yakın olmayan birilerine danışmak tarafsız yorumlar için uyelik açtım diyebilirim. Ben 2 yıllık evliyim.surekli inişli çıkışlı bir evliligimiz var. Ben kaynanamla beraber oturuyorum. Birde kayınpeder var . İlk evlendiğimde eltiyle birlikte bile otursum. Her neyse konuya gecelim . her defasında ezildim. Eşim sürekli herşeye bahane bulan, dogum yaptigimda bile ayakkabımi silmedim ütümü geciktirdin diyen bir insan... Bu arada sezeryan oldum belirteyim. 5 aylık bebeğim bu arada. Sadece bir kismini yazabiliyorum. Daha eltinin kaynananin yaptıklarıni felan yazsam kitap olur. Son olarak Ramazan'ın ikinci günü yorgunluk nedeniyle alarmi duyamadım ve sahura kalkamadık. Kaynanam oruç tutmuyor zaten.. ezan okunduğunda gelmiş niye kalkmadiniz diyor . Esim bir hışımla kalkti şu icti ve hemen geldi o kadar sinirliyim ki ağzını burnunu kıracam sakın tek kelime etme dedi. O kadar zoruma gitti ki . emziriyorum oruç tutuyorum temizlik yapiyorum bir yandan da. Bu kadar anlayışsizlik beni çıldırttı artık. Ağlayarak hakkımı sana helal etmiyorum bu mübarek günde dedim .zoruna gitmiş o günden beri konuşmuyor. Eve geç gelmeler.. gelir gelmez duşa Girmeler.. sürekli yeni tişört almalar.. başta dedim ki fazla mifesat düşünüyorum diye ama bugün bana bir mesaj attı eve giriyorum yazma çıkacam birazdan diye.. derken dedim bir baktım evde. Bu ne demek oluyor dedim şaka dedim bilerek yazdım dedi. Şimdi diyeceksiniz ki daha ne bekliyorsun? Benim annem tek . Babam yok. Ubey kardeşlerimle yaşıyor. Korkuyorum ne yaparım diye ... Eşim diyor ki nankorsun. Kızlar hersey maddi değil .Evet gezdirdi. Evet yedirdi. Ama burnumdan da getirdi hemen.. bir yere gidiyoruz güle oynaya eve geliyorum ağlaya ağlaya. .. bana akıl verin... Nasil açığa çıkaracam bu 3. Kişi olayini? Abimlerin bana inanıp arkamda durmasi için??? Lütfen kizlar.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir bakar mısınız kızlar kafayı yiyecem?
- Konu Sahibi Turuncu42
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hayırlı ramazanlar. Sırf kafamdaki soru işaretlerine cevap bulmak konuyu yakın olmayan birilerine danışmak tarafsız yorumlar için uyelik açtım diyebilirim. Ben 2 yıllık evliyim.surekli inişli çıkışlı bir evliligimiz var. Ben kaynanamla beraber oturuyorum. Birde kayınpeder var . İlk evlendiğimde eltiyle birlikte bile otursum. Her neyse konuya gecelim . her defasında ezildim. Eşim sürekli herşeye bahane bulan, dogum yaptigimda bile ayakkabımi silmedim ütümü geciktirdin diyen bir insan... Bu arada sezeryan oldum belirteyim. 5 aylık bebeğim bu arada. Sadece bir kismini yazabiliyorum. Daha eltinin kaynananin yaptıklarıni felan yazsam kitap olur. Son olarak Ramazan'ın ikinci günü yorgunluk nedeniyle alarmi duyamadım ve sahura kalkamadık. Kaynanam oruç tutmuyor zaten.. ezan okunduğunda gelmiş niye kalkmadiniz diyor . Esim bir hışımla kalkti şu icti ve hemen geldi o kadar sinirliyim ki ağzını burnunu kıracam sakın tek kelime etme dedi. O kadar zoruma gitti ki . emziriyorum oruç tutuyorum temizlik yapiyorum bir yandan da. Bu kadar anlayışsizlik beni çıldırttı artık. Ağlayarak hakkımı sana helal etmiyorum bu mübarek günde dedim .zoruna gitmiş o günden beri konuşmuyor. Eve geç gelmeler.. gelir gelmez duşa Girmeler.. sürekli yeni tişört almalar.. başta dedim ki fazla mifesat düşünüyorum diye ama bugün bana bir mesaj attı eve giriyorum yazma çıkacam birazdan diye.. derken dedim bir baktım evde. Bu ne demek oluyor dedim şaka dedim bilerek yazdım dedi. Şimdi diyeceksiniz ki daha ne bekliyorsun? Benim annem tek . Babam yok. Ubey kardeşlerimle yaşıyor. Korkuyorum ne yaparım diye ... Eşim diyor ki nankorsun. Kızlar hersey maddi değil .Evet gezdirdi. Evet yedirdi. Ama burnumdan da getirdi hemen.. bir yere gidiyoruz güle oynaya eve geliyorum ağlaya ağlaya. .. bana akıl verin... Nasil açığa çıkaracam bu 3. Kişi olayini? Abimlerin bana inanıp arkamda durmasi için??? Lütfen kizlar.
Aldatmaya gelene kadar boşanmak için yüzlerce sebebin var kanıtsız sananinanmayan insanın sana sahip çıkacağını mı umuyorsun ki nasıl inanır diyorsun ne abiymiş be dışarıda da adam diye geziyor çık sığınma evine git bir şey yap bu nasıl hayat sen bu karmaşanın hayatın içinde derdin neydi koşa koşa çocuk yaptın hiçbir şey yapamıyorsan yatılı ilan bul orada çalış bunlara yaptığın hizmetten hiçbir farkı yok tek farkı alın terini kazanmanHayırlı ramazanlar. Sırf kafamdaki soru işaretlerine cevap bulmak konuyu yakın olmayan birilerine danışmak tarafsız yorumlar için uyelik açtım diyebilirim. Ben 2 yıllık evliyim.surekli inişli çıkışlı bir evliligimiz var. Ben kaynanamla beraber oturuyorum. Birde kayınpeder var . İlk evlendiğimde eltiyle birlikte bile otursum. Her neyse konuya gecelim . her defasında ezildim. Eşim sürekli herşeye bahane bulan, dogum yaptigimda bile ayakkabımi silmedim ütümü geciktirdin diyen bir insan... Bu arada sezeryan oldum belirteyim. 5 aylık bebeğim bu arada. Sadece bir kismini yazabiliyorum. Daha eltinin kaynananin yaptıklarıni felan yazsam kitap olur. Son olarak Ramazan'ın ikinci günü yorgunluk nedeniyle alarmi duyamadım ve sahura kalkamadık. Kaynanam oruç tutmuyor zaten.. ezan okunduğunda gelmiş niye kalkmadiniz diyor . Esim bir hışımla kalkti şu icti ve hemen geldi o kadar sinirliyim ki ağzını burnunu kıracam sakın tek kelime etme dedi. O kadar zoruma gitti ki . emziriyorum oruç tutuyorum temizlik yapiyorum bir yandan da. Bu kadar anlayışsizlik beni çıldırttı artık. Ağlayarak hakkımı sana helal etmiyorum bu mübarek günde dedim .zoruna gitmiş o günden beri konuşmuyor. Eve geç gelmeler.. gelir gelmez duşa Girmeler.. sürekli yeni tişört almalar.. başta dedim ki fazla mifesat düşünüyorum diye ama bugün bana bir mesaj attı eve giriyorum yazma çıkacam birazdan diye.. derken dedim bir baktım evde. Bu ne demek oluyor dedim şaka dedim bilerek yazdım dedi. Şimdi diyeceksiniz ki daha ne bekliyorsun? Benim annem tek . Babam yok. Ubey kardeşlerimle yaşıyor. Korkuyorum ne yaparım diye ... Eşim diyor ki nankorsun. Kızlar hersey maddi değil .Evet gezdirdi. Evet yedirdi. Ama burnumdan da getirdi hemen.. bir yere gidiyoruz güle oynaya eve geliyorum ağlaya ağlaya. .. bana akıl verin... Nasil açığa çıkaracam bu 3. Kişi olayini? Abimlerin bana inanıp arkamda durmasi için??? Lütfen kizlar.
- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.312
- 598
Abinleri 3. Kişi olunca degil, insan yerine koymadıklarında ayaklandıracaktın.
Önce iyice ölç tart. Abinler gerçekten arkanda olur mu?
Onlara güvenip hareket etmen doğru mu?
Her şeyi ortaya döktükten sonra bir kereden bir şey olmaz yada erkek adam elinin kiri diyip seni yollarlarsa o zaman her şey daha kötü olur.
Bir şeyleri kurcalayacaksan b planı da yap.
Yoksa üzgünüm ama canın iyice yanıp, tak edip kendi başıma hallederim diyene kadar otur oturduğun yerde.
En azından yüzsüzlüğe vurulmaz. Aleni gururunla oynanmaz
Önce iyice ölç tart. Abinler gerçekten arkanda olur mu?
Onlara güvenip hareket etmen doğru mu?
Her şeyi ortaya döktükten sonra bir kereden bir şey olmaz yada erkek adam elinin kiri diyip seni yollarlarsa o zaman her şey daha kötü olur.
Bir şeyleri kurcalayacaksan b planı da yap.
Yoksa üzgünüm ama canın iyice yanıp, tak edip kendi başıma hallederim diyene kadar otur oturduğun yerde.
En azından yüzsüzlüğe vurulmaz. Aleni gururunla oynanmaz
- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Bekarken de cok sorunum oldu ondan kacis diye düşündüm ama yagmurdan kaçarken dokuya tutuldum..1 çatı altında üç aile?
Hem de çocuk cesareti?
Daha yazmıyorum.
- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Yahu aldatma en son iş ,oraya gelene kadar koca diye nasıl koynuna aldın bu herifi ? Eltinle , kayinvalidenle aynı evi nasıl paylaştın ? Otuz bin tane bahane siralamissin, o enerjini boşanıp yeni bir düzen kurmaya harca .nafaka artı gireceğin bir işle tertemiz halledersin herşeyi .. ne kadar degersizlestirmissin kendini ?! Eşim kalkacak ,sahura uyandirmadim diye hakaret edecek ,doğduğuna pişman ederim onu .kursun alarmını da uyansın ayı .ütüsüymüs de ayakkabısının tozuymus da ,hay adamlığını ....sövecem şimdi ..bide küçücük çocukla ne orucu ne temizliği arkadaş ya ? Kalk git şu evden ,çocuğuna acı ..
- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Aynen öyle olmuş.Bekarken de cok sorunum oldu ondan kacis diye düşündüm ama yagmurdan kaçarken dokuya tutuldum..
Çalışsan çocuğa kv baksa?
Eşin saygı duyar sana, ama bu adam elinden alır parayı.
Boşansan? Sanırım rahat bırakmaz.
Öff çok zor ya
Var mı derdini paylaşmak dışında yapabileceğimiz bir şey?
- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
O haltlar oruç bozmuyor çünkü ..Orucu size mi tutuyor ağzınızı burnunuzu kırıyor bu nasıl ibadet anlayışı
Gidin ya hepsi yalan dolan yemek yiyip içme onun dışında her haltı ye
- 10 Mayıs 2018
- 548
- 694
- 23
Ne yazıkki bu zihniyetteki insanlar gidecek yeriniz yoksa sahipsiz görüp her ne yaparsa yapsın kalacağınızı düşünüyor.Kendine eş değil ailesine yardımcı almış gibi .Olan olmuş bundan sonrasına bakmak gerek sanırım .İlk olarak o mesaj kalsın güvende bir yerlerde .Abilerden ziyade dava aşamasında lazım olabilir.Yatılı iş fikri mantıklı hem kendi düzeninizi kuracak bir birikim yapabilirsiniz.Tabi bebeğe bakabilecek biri varmı?
Çocuk emzirirken neden oruç tutuyorsunuz? Hadi kendinize acımıyorsunuz, çocuğunuza da mı acımıyorsunuz?
Ayrıca sizin duymadığınız alarmı kendisi de duymamış sonuçta bu ne öküzlük ya!
Ayakkabı silmeler, dayakla tehdit, yok sayılma, kabile gibi bütün sülale bir arada oturmalar falan, bunlar boşanmak için yeterli değil mi zaten?
Aileniz bu yaşadığınız eziyeti duysa zaten destek çıkmazlar mı size? Bu durumda destek çıkmayan, aldatıldığınızı duyunca "Erkektir yapar, otur oturduğun yerde!" der çünkü.
Ayrıca sizin duymadığınız alarmı kendisi de duymamış sonuçta bu ne öküzlük ya!
Ayakkabı silmeler, dayakla tehdit, yok sayılma, kabile gibi bütün sülale bir arada oturmalar falan, bunlar boşanmak için yeterli değil mi zaten?
Aileniz bu yaşadığınız eziyeti duysa zaten destek çıkmazlar mı size? Bu durumda destek çıkmayan, aldatıldığınızı duyunca "Erkektir yapar, otur oturduğun yerde!" der çünkü.
- 18 Nisan 2018
- 48
- 46
- 3
- 29
Böyle bir adamla evlendiğiniz yetmediği gibi ilişkinizi sürdürdünüz üstüne çocuk yaptınız ve siz sezaryan doğum yapan biri olarak ütünün elbisenin lafını yaptı üstüne hala aldattı mı acaba'ya mı takıldınız gerçekten? Valla anla bir şey diyim mi öyle bir adam seni müşgul duruma getirdiyse her şeyi yapar Neeet. Ayrıca niye bütün kadınlar annem tek gidecek kimsem yok diye ağlıyor ki? Eliniz ayağınız var görüyorsunuz çok şükür de. Millet borcun batağın üstüne çocuğunu okutmak için temizlikçilik bile yapıyor yinede böyle kocayla aynı yerde kalmamayı tercih ediyor.
Keşke bu duruma gelmeden evvel bu adam, ailesi bana çektiriyor acaba bebeğim olduğunda ne yapar diye düşünüpte yapsaydınız bebeğinizi.
Keşke bu duruma gelmeden evvel bu adam, ailesi bana çektiriyor acaba bebeğim olduğunda ne yapar diye düşünüpte yapsaydınız bebeğinizi.
- 30 Ocak 2011
- 4.995
- 5.396
- 158
Tam uyucam ne girersin şu konuya. Gece gece sinir oldum ya. Allah aşkına git annenin yanına çocuğuna baksın sende gir bi markete çalış alıcağın en az maaş 2bin lira beyler gibi yaşarsın. Aldattığını öne sürüp zina davasıda açtın mı aldığın maaş kadarda nafaka alırsın biraz aklını kullan. Bebeğini düşün.
- 25 Aralık 2012
- 2.031
- 1.661
- 133
Konu gercek se yazik olmus hayatina.en cok o bebege.oruc tutman grekmez emziiklisin zaten tutma sutunu etkiler.cok hata yapmissin hemen evleneyim kurtulayim ya evlnmek kurtulmak deyil anlayin bunu.hemen cocuk yapmak ikincibuyuk hata.calisip birikim yapmak neden bu kdar zor geliyor hep biri bana baksin iste oda boyle bakar.yazik size nolur ikinci cicugu yapmayin bari.aldatilma siddet hersey var resmen iskence hayati sizin ki.evlilik bu deyil katiyyen.calisin ayrilin yeni bir hayat kurun kendinize kendin etmis kendin bulmussun yazik aklini basina topla bosan o pislik kocandan...
- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
merhaba, etkilendim gercekten yazdiklariniza. Ayni evde oturma ilk yanlis, sonra pespese sikinti yasamissiniz, kimin ne yasadigini bilmeden yargilamamaliyiz, sunu yap bunu yap da diyemem, sadece siz mutlu olmadıkça o bebek de olamaz önce anne mutlu olmalı.. Ayrıca neden bizim kadinlarimiz kendine hiç güvenmiyor, siz aileniz olmasa bile ayakta durabilirsiniz.. tüm kadınlar evet zor ama imkansız degil ki, evlere temizliğe giderek ev gecindiren bir suru kadın var bu ülkede. kotu muamele vs çekmek zorunda degil kadinlarimiz..Hayırlı ramazanlar. Sırf kafamdaki soru işaretlerine cevap bulmak konuyu yakın olmayan birilerine danışmak tarafsız yorumlar için uyelik açtım diyebilirim. Ben 2 yıllık evliyim.surekli inişli çıkışlı bir evliligimiz var. Ben kaynanamla beraber oturuyorum. Birde kayınpeder var . İlk evlendiğimde eltiyle birlikte bile otursum. Her neyse konuya gecelim . her defasında ezildim. Eşim sürekli herşeye bahane bulan, dogum yaptigimda bile ayakkabımi silmedim ütümü geciktirdin diyen bir insan... Bu arada sezeryan oldum belirteyim. 5 aylık bebeğim bu arada. Sadece bir kismini yazabiliyorum. Daha eltinin kaynananin yaptıklarıni felan yazsam kitap olur. Son olarak Ramazan'ın ikinci günü yorgunluk nedeniyle alarmi duyamadım ve sahura kalkamadık. Kaynanam oruç tutmuyor zaten.. ezan okunduğunda gelmiş niye kalkmadiniz diyor . Esim bir hışımla kalkti şu icti ve hemen geldi o kadar sinirliyim ki ağzını burnunu kıracam sakın tek kelime etme dedi. O kadar zoruma gitti ki . emziriyorum oruç tutuyorum temizlik yapiyorum bir yandan da. Bu kadar anlayışsizlik beni çıldırttı artık. Ağlayarak hakkımı sana helal etmiyorum bu mübarek günde dedim .zoruna gitmiş o günden beri konuşmuyor. Eve geç gelmeler.. gelir gelmez duşa Girmeler.. sürekli yeni tişört almalar.. başta dedim ki fazla mifesat düşünüyorum diye ama bugün bana bir mesaj attı eve giriyorum yazma çıkacam birazdan diye.. derken dedim bir baktım evde. Bu ne demek oluyor dedim şaka dedim bilerek yazdım dedi. Şimdi diyeceksiniz ki daha ne bekliyorsun? Benim annem tek . Babam yok. Ubey kardeşlerimle yaşıyor. Korkuyorum ne yaparım diye ... Eşim diyor ki nankorsun. Kızlar hersey maddi değil .Evet gezdirdi. Evet yedirdi. Ama burnumdan da getirdi hemen.. bir yere gidiyoruz güle oynaya eve geliyorum ağlaya ağlaya. .. bana akıl verin... Nasil açığa çıkaracam bu 3. Kişi olayini? Abimlerin bana inanıp arkamda durmasi için??? Lütfen kizlar.