Saç Rengi ve Saç Boyama Bir bakalım nasıl bir renk?

TUTKUK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
67
0
96
Aydın
Arkadaşlar herkeze günaydın. Hatırlayanlarınız vardır belki geçen aylarda vukaatlı bir saç boyatma olaylarım vardı. 1 aydır hiç ellemedim saçlarımı ve biraz uzadı ve aktı rengi. Beni rahatsız etmeye başladı. Cumartesi günü boyattayım diye düşünüyorum.azıcıkta kestireceğim jiletle. Geçen kestirdiğimde makasla kat yapmışlardı saçım çok düz olduğu için iz bıraktı. Hem onlar düzelir hem kırıklarıgider. şimdi akşam markette eşimle gezerken boya reyonunda eşim bana voila kaşmir kızılını gösterdi ve çı-ok beğendiğini boyatırsam bunu istediğini söyledi.saçım oriyelle açıldıktan sonra kestane kumral karıştırıp boyamıştı kuaför saçım akınca açık kahve kızıl gibi bir renk oldu. Acaba bu renge boyatsam yada kuaföre buna yakın diye söyleyip boyatsam lurmu. Açık ten rengim ve koyu kahve gözlüyüm .sizce yakışırmı bu renk ve kutunun üzerindeki renk gibi tutarmı?

canım voila nın renkleri kutudaki gibi çıkmıyor ,genelde daha koyu çıkıyor bildigim kadarıyla...dediğin rengi hiç duymamıştım ,şimdi netten baktım da tam net görünmemekle beraber o rengi tutturabilirsin gibime geliyor,sonuçta saçların açık kahve-kızıl arası olmuş zaten..kutudaki renk daha koyu görünüyor çünkü,tutması kolay olur bence....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…