Bir Bakabilir misiniz Lütfen !!!

unutgitsin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
24
0
36
İstanbul
iyi akşamlar bayanlar..

uzun süredir dikkatimi çeken bi durum var gögüslerimle ilgili..

22 yaşındayım gögüs uçlarım yok ne zaman olacaklar bilmiyorum yada hiç mi olmayacaklar anlam veremedim gelişimle mi alakalı acaba bu durum dersiniz?
birde sol gögsüm sağ gögsümden daha büyük(abartılı bi büyüklük söz konusu değil ama benim bildiğim sağ gögüs aslında sol gögüs daha büyük olur) ve sol gögsümde regl dönemleri dışında da ucunda agrı oluyor? acaba bunun bi sebebi var mıdır?

ya çok mu açık yazıyorum bu durumu bilmiyorum ama gögüs uçlarım yok ama o kahverengi kısımlar aşırı büyük gözüküyorlar gözüme, bunlar anormal bi durum mu?

genel cerrahiye gidin ultrason cekerler.göğüs ucunuzda bence zamanla cıkacaktır.

çoğu bayanda her iki meme arasında boyut ve simetri farkı vardır ve bu durum fizyolojiktir.meme uçlarının hiç gelişmemesi gibi durumlarda mutlaka bir genel cerrahi uzmanına görünmek gerekir.bu durum normal olabileceği gibi kimi sendromların komponentleri arasında yer aldığı için araştırma icap eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…