• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bak ne olur...

esin21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
892
8
96
slm kizlar.....benimde bir derdim var konuyu accak baska bölüm bulamadim aferdersiniz...yeni bir cep telefonu aldim sony nin w580i modeli...cok maymun istahliyim görünümü güzel ama kalitesinden anlamam...kullanan varmi hatami yaptim begenmezsem sonra kullanmam öylede bi huyum var...bi fikir verin iyi degilse acmadan yollayim kamerasi düsük bunun farkindayim daha baska ??yanlis yere actiysam özür dilerim ama baska bölüm bulamadimm

slm kizlar.....benimde bir derdim var konuyu accak baska bölüm bulamadim aferdersiniz...yeni bir cep telefonu aldim sony nin w580i modeli...cok maymun istahliyim görünümü güzel ama kalitesinden anlamam...kullanan varmi hatami yaptim begenmezsem sonra kullanmam öylede bi huyum var...bi fikir verin iyi degilse acmadan yollayim kamerasi düsük bunun farkindayim daha baska ??yanlis yere actiysam özür dilerim ama baska bölüm bulamadimm
canimm sana yardimci olmak istredim ama .cep tel sevmem hicde ilgi alanina girmiyooo oyuzdenn kusurabakma ..ama eminim diger arkadaslar yardimci olacaklardir:teselli:

ıçerik nedeniyle konunuz “bir önerim var -tavsiyeleriniz ” bölümüne taşınmıştır bilginize

Back