Çocuk Hastalıkları BIr aylık yeğenim ve doktorlarin teşhisi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

CORUMUNCADISI

3 yavrum kuzumlarim
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2007
6.852
16
156
38
Bilmiyorum dogru topik mi ama yaziyorum, duzeltirsiniz yanlissa, simdiden ozur
benim yigenim dogdu bir aylik, ve doktorlar bugun demisler test yapmislar felan, ilerde bozukluk olabilirmis, yani gerilik, konusamama yuruyememe, bunlar basina gelmis olan ve gecen var mi? bacim su an Ankara da hastanede bebegile agliyor, biz ona uzagiz bi kaynanasi var yaninda esi arabistanda, kiza bi kaynanasi destek oluyormus, biz de uzagiz, nolur birileri guzel bi sey desin, bi suru test falan yapmislar, ayaklar parmaklar, beyin irm cekilmis falan, nolur guzel seyler soyleyin :gitme::1no2: yuruse bile demisler en gec 4 felan yasinda yururmus, ne bilim of cok fena oldum ya senağlama

Son düzenleme:
cnm dkeşke yardımcı olabilsem umarım kötü birşey olmaz allah yardımcınız olsun mafoldumben

Neyse cok sukur su an bisey yokmus, su an hersey guzelmis insallah oyle devam eder kuzum benim, melek bebis ya offf

Bir aylik bebekte nasil bunlari hemen test etmislerki?benneyaptımki

Daha cok kücük degilmi yahu?fisfisfis

Gecmis olsun tatlim ya....ne bileyim cok erken koyulmus bir tehsis gibi geldi bana...doktor degilim tabi ama bence hemen karamsarliga kapilmayin.:teselli:

Tip cok ilerlerdi, cesit cesit terapiler var....Allahin izini düzelir merak etmeyin lüften.

Kiz kardesine destek ol canim hem olumlu konus, hem doktorlar hicbir zaman konusamicak yürüyemicek dememiski, gerileme olabilir demis, olsun gec yürüsünde yine yürüsün....a.s

Allah yardimcisi olsun bacinin güzelim....:Saruboceq:

Geçmiş olsun. Konunuzu daha çok paylaşım için "bebek sağlığı ve hastalığı " bölümüne taşınmıştır. Bilginize

Ah bi bilsem nasil anladilarsa, simdi de cigerlerini intap kapmis off yarabbi sabir, bakalim yarin sonuclari alcaklarmis insalah guzel seyler soylerler Aminnnnnnn kuzum benim ya minnacik daha (

kızlar bebeğin topuğundan kan alıyorlar ya doğduğunda ve 1 haftalıkken işte onda zekasına bakıyorlar çocuğun... eğer orada bişey çıkarsa daha başka testler de var..
üzülme canım benim araştırdığım kadarıyla artık zeka geriliği kader değil bir çok bebeği tedai ediyorlar... ama tabi tedaviye cevap vermeyenler de çıkıyor.. ama inşallah sizinkinde bir sorun olmaz düzelir... rabbim yardımcısı olsun... dua etmekten başka elden bişey gelmiyor bazen... rabbim acil şifa versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…