• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri bir aylık saç uzamam

• Konu Sahibi Konu Sahibi mbul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mbul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
62
4
98
Ankara
kızlar albümde resmim var hiç bi şey yapmadım sadece her gün saçlarımı yıkadım sizce az mı uzamış eğer öyleyse bakım yapacam değilse bakım yapmayı düşünmüyorum kendi haline bırakıcam

kızlar albümde resmim var hiç bi şey yapmadım sadece her gün saçlarımı yıkadım sizce az mı uzamış eğer öyleyse bakım yapacam değilse bakım yapmayı düşünmüyorum kendi haline bırakıcam

Ayni degil uzama var ama normalin disinda degil. 1 - 1½ cm uzamis bu normaldir zaten.. en yavas uzayan sac ½ - 1 cm uzar ayda. hergun yikama derim ben. hergun sac yikamak saci kurutur dogal yaglanmasina izin vermemis olursun ve sacin dengesini bozarsin asiri yaglanma baslar ve bu sefer hegun yikamak bile yetmez..
hergun yikayan bir cok kisiden ayni seyi duydum.. sabah yikayip öglen saclarinin yaglandiklarini soyluyorlar..
3 - 4 gunde bir yika :34:

bence normal şekilde uzamış ama hergün yıkama benm çok yağlı gerçektende hergün yıkamam gerekiyor yarım güm dayanmadığı günler var bırak kendi yağıyla beslensin.bakımı da haftada yada iki haftada bir yapabilirsin

bence bakıma başlamalısın çünkü saçların kısa kırıklar yoktur diye düşünüyorum.hergün yıkama saçı kurutur.en azından 2 günde bir yıka.uzatmak istiyorsan sinameki yada turplu suyu öneririm.yıpranmaması içinde zeytinyağı yada gliserinli bakımı.şampuana çam terebentin eklediğindede çok parlaklık veriyor

teşekkür ederim cevaplarınız için en iyisi bakıma başlayayım ben yoksa istediğim boya bu gidişle asla getiremeyeceğim

albüme neredn bakıyoruz yeniym de pek bisey bulamıyorum burdaa :50:

benim saçım malesef bir ayda bir santim bile zar zor uzuyo, saç uzama hızıma göre fazla uzadığını düşünüyorum.

öncekine göre daha fazla uzamış bence.neler uyguladın farklı olarak?

Son düzenleme:
haftada iki kez şampuanlıyorum önceden her gün yıkıyordum kuruyodu uçları bir de her akşam kafamı dayanabildiğim kadar soğuk suyun altına tutuyorum sonra kendi halinde kurumaya bırakıyorum saç kurutma makinesi hiç kullanmıyorum. başka bi şey yapmadım benim saç uzama hızıma göre bu kez daha çok uzadı, aynen böyle devam edecem zaten havalar ısındı soğuk su rahatsız etmiyo, bence soğuk suyun etkisi var çünkü saçım yağlı olmasına rağmen sönük durmuyo dikkat ederseniz daha gür görünüyo ilk resme göre

Benim mesaj sayım az diye yakından bakamıyorum ama uzamış gibi görünüyor. Yinede hergün yıkamak zararlı diye biliyorum.

şubat mart dönemi arasında daha çok uzamış son dönemde ilk ay kadar kadar uzamamış bence ama yinede normal.bence her gün yıkama iki günde bir yıka haftada birde saç bakım maskeleri falan yap yağlar sür.cansızlaşır saçların.en sağlıklııs bir gün yıkammak bir gün yıkamamakmış yıkarkende çok fazla şampuanlamamak gerekiyomuş bir ve ya iki.şampuanı da avucunun içine döktükten sonra biraz sulandırıp öle sürmek gerekiyomuş.saçın kısaykende çok güzelmiş ilk hali özellikle
hımm yukardaki mesajını okumamıştım zaten belli başlı yöntemler uyguluyomuşşun ama olsun yinede yazmış bulundum silmiyim bari:)

Son düzenleme:
Back