Bir aylık,iki aylık,üç aylık yeni bebişi olanlar..

canım hiç atesi olmaz korkma sen. ama yınede asıya gıderken bir cay kasıgı ates dusurucu içir asıdan sonra hemen etkısını gosterır. ay ne guzel minicik bebişler

Hepiniz bebeklerinizi güle güle büyütün. Allah bağışlasın. Bahtları ve tahtları açık olsun. Benim oğlum 12 haftalık. Gaz sancısı yeni azaldı. Ben sabahları nane limon içtim. Sütümün gazını aldı. Hatta süt bile yaptı. Dere otu yedim o da aynı etkiyi yaptı. Birde altını açınca ayaklarını ileri geri oynattım gazını çıkartsın diye. Şuan iyi durumdayız. Uyku düzenine gelince her geçen gün farkedeceksiniz düzene girecek. 40 ı dönüm noktası.

ıkıncı ay yapılan aşılardan sonra çok ateş oluyor mu

Oğluma 2. ayında verem , 5 li karma ve pönomokok yaptırmıştık .. Eğer sin aşı takvimizde böyleyse içiniz rahat olsun doktorumun söylediğne göre 1000 bebekte 1 ateş oluyormuş.

tAMEMEN gazı bıttı mı canım..
uyku duzenı nasıl

Bebeklerde gazın en alevli olduğu dönem 6. ve 8. haftalar. 8. haftadan sonra farkı göreceksin. Benim bebeğim uykusuz donjuan :) Doğmadan önce karnımda geceleri hareket eder gündüz uyurdu. Doktorumda huyuyla doğacak demişti. öyle de oldu :) ama dediğim gibi 40 ından sonra çok rahatlayacaksın . 3 ay bitince uyku saatleri uzayacak.

ucuncu aydan sonra gecelerı daha duzenlı mı uyayacak

Evet daha düzenli uyuyacak.. Ve emzirme araların daha fazla olacak. Bu da senin özgür saatlerinii arttıracak..Eğer uyku düzenini oluşturabilirsek geceleri daha az kalkacağız yerimseniben

benim oğlum gece eziyet ediyor.uyandığı zaman emip de uyusa.yok.illaki 1-2 saat oyalanacak mızırdanacak ve sonra babasının kucağında uyuyacak.çok fena alıştı babanın kucağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…