Bebek Beslenmesi Bir aylik bebegim neredeyse hic uyumuyor...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

qulanem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
69
50
88
İstanbul
Aklim almiyor hani yenidogan bebekler gnde 18 saat uyurdu benimki ilk gunlerden itibaren dogru durust uyumuyor. ozellikle 4.haftasindan itibaren iyice azaldi. 24 saatte toplam 3 saat bile olabilir. emmiyor sagarak 100-120 ml sut verebiliyorum 2 saatte bir ama uyumadigidan sut sagacak vakit bile bulamiyorum bazen mama haziriyorum onu da kusuyor. biberonla savas halinde en ac halde bile. en derin uykusu 15dk bile surmemeye basladi. emzik almiyor sallasam fayda etmiyor gazini da cikartabiliyor aslinda. cildirmak uzereyim. ne yapmaliyim?

canım ayynı benim oğlumu anlatıyorsun sen!!!!mutlaka sancısı vardır gazını çıkardığına bakma daha içerde düzinelercesi var dışarı çıkan 1 2 tanesi rahatlatmaz bebeğini benim oğlum gündüz hiiiiiiiiiiiiiçç ama hhiiiiiiiiiiiççççç uyumaz 24 saatin 14 saatini ağlayarak geçirirdi yemin ederim!!!!ben çözümü collica ve metsil de buldum bir de karnına süt lapası yapardım onun sıcağıyla biraz rahatlardı ve sık sık gaz masajları yapardım senin de denemeni şiddetle tavsiye ederim.süt palası şöyle yapmak istersen: 1 çay bard süt 1 dolu kaşık un pişir buzdolabı pşetine koy uygun sıcaklığıa gelene kadar buzluğa at(koluun iç kısmını yakmayacak gibi) bir beslemende colica 1 beslemende metsil ver inş fatdasını göreceksin

benım kızımda aynıydı ..dr a gotur bence..tahlıl yaptılar..yenı doganlarda ozellıkle kızlarda ıdrar yollarında enfeksıyon olabılırmıs..benım kızımında oyleymıs ..hemde ıdrar yollarındakı enfeksıyon cok yuksektı..10 gun ıgne kullandı..sonra gectı sonra tekrarladı..tekrar gectı..suan kızım 1 yasında cok sukur Allaha duzeldı ama bız hala her ay ıdrar tahlılı yaptırıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…