• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bir aylık bebeğim garip sesler çıkarıo nefes almakta zorlanıyormuş gibi normal mi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
hırıltı gibi bişeyse bende de oldu... dediğin gibi 1 aylık falandı.. özellikle geceleri artar bazen öksürük de olurdu doktor çok kusuyorsa boğazı tahriş olmuş olabilir demişti.. serum fizyolojik kullanıyordum.. bir süre sonra kendiliğinden geçti.. tabi yine de ihmal etmemelisin.. daha çok minik.. yine de bir doktora göster derim. geçmiş olsun..

garip bir ses derken nasıl yani? inleme gibi mi? benimki hiç ses çıkarmazdı hatırlamıyorum.bence ihmal etmeyin hem içiniz rahatlar doktora götürün.

canım benim oğlum da 2 ayına kadar sanki nefes alamıyomuş heran kusacakmış gibi sesler çıkartıyodu..hatta evdekilere bu çocuk nefes alamıyo galba diyodum ama şimdi geçti..sen yine de bi doktoruna danış istersen için rahat eder..ben her seferinde unutuyodum onu sormayı okadar çok soracak şeyim olurdu ki :):)

cnm benim oğlumda öyleydi sanki nefes darlığı çeker gibi nefessizdi adeta rutin kontrollerinde doktora sorduğumda normal dedi ve açıklamasınıda yapmıştı geçer demişti gerçektende 3 4 ay sonra geçmişti. yinede sen bilirsin için rahatlar....

Vallahi gülceksiniz ama at kişnemesi gibi:)böylle ihihiihi ya burda da ses nasıl yansıtılırki:)meme emerken boğuluo sık sık nefes borusuna kaçırıo çok acıktığında yutarken guk guk guk die ses gelio bi de

Back