• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir aylık bebeğim emmiyor

Guess_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
263
108
53
38
Merhaba arkadaşlar.Bir aylık erkek bebeğim var.Bebeğim sarılık atlattı.O sure zarfında biberonla mama verdik.Şimdi beni emmek istemiyor.Sut sağma makinası aldım ama onu doyuracak kadar sut sağlamıyorum.İki saatte 120 ml sut içiyor.Eger uyumadıysa daha çok içiyor.Tekrar emmesi için ne yapmalıyım? Moral bozukluğundan uyuyamıyorum.Surekli gece uyanınca nasıl doyuracağım endişesi içindeyim.Lütfen önerilerde bulunun.Caresizim

Sakın vaz geçme emzir canım zor olacak ama pes etmek yok emdikçe sütün de artacak. Sağmak bir çözüm evet ama o kadar zor ki...ikizlerim küvezde kaldı haliyle biberona alıştı çaresiz bir sene sağdım verdim ama evden dışarıya çıkamadım 3 saatte bi sağmak gerek ha bi de onları kaynatması sterilizasyonu sütü ısıtması hepsi ayrı bir dert.

Nuk'un emzik kismı yandan delikli bir biberonu var az akıyor diğer biberonlardan farklı cok mecbur kalırsan ondan ver ama hem onun hem kendi iyiliğin için lütfen emzir arkadaşım 3 ay uğraştı sonunda başardı inş. O kadar uzun sürmez emer bebeğin. Bi de bol bol uyu o uyudum sen de uyu inanki bende en cok sütü uyku yaptı.

Back