- 11 Ağustos 2019
- 188
- 123
- 30
- Konu Sahibi Muhasebeci25
Merhaba arkadaşlar ben bir aydır iyilesemiyirorum artık sinirim çok bozuk. Bir ay önce gece yarısı hastaneye gittik mide bulantısı boğaz agrisi nefes almada zorluk sebebiyle. Kan ve idrar tahlili yapıldı enfeksiyon ve kum var dedi acil.doktoru antibiyotik verdi şase verdi bir hafta kullandım geçer gibi oldu ama sonra tekrar rahatsızlandım tekrar gittim. Sonra geçer gibi olunca işe başladım ise ikinci gün gidisemde aşırı bı boğaz ağrısı yutkanma zorluğu sebebiyle işi birakip KBB a gittim orda faranjit sinüzit ve alerji olduğumu söyleyip.tekrar antibiyotik verdiler onuda kullandım yine geçer gibi oldu sonra tekrar rahatsızlandım ama mide bulantim bir aydır ki hiç geçmiyor acil.doktoru yine idrar tahlili yapıp kum var dedi ama ben de ne ağrı ne yanma hiç bir kum belirtisi yok yine tek kullanımlık şase verdi. Sonra o iyi gelince ben ertesi gün evden çıktım hava çok sıcaktı baya terledim kurudum tramvaya filan bindim klima vardı derken ertesi gün ateşler içinde uyandım bu sefer soğuk algınlığı ilacı içmeye başladım yine boğazım çok kotu oldu ama bu sefer balgam da vardı neyse bugün 3. Günüm boğaz ağrım geçti ama hala ateşim ve usumem hiç bitmiyor bide eklem.agrisi ve halsizlik. Delircem artık bayram bayram nereye gidiyim artık bilmiyorum