- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
kendi bransinin sinavi mi ?yurtdışı öğretmenlik sınavı tarihi belli oldu.11 ocak çok da hazırlanamadım okul yüzünden.sizce geç mi kaldımmorale ihtiyacım var sanırım biraz da desteğe
'sen o cikolatayi yiyon ama bogazinda kalacak' diyen felaket tellalari gibisinAlınacaklar bellidir zaten.
çokkkkkk teşekkküürrrr ederimmmmmKazanabilirsin bence neden olmasın ? Öncelikle bir plan yap, yani şu saatte şunu bu saatte bunu çalışacağım şeklinde değil de, haftalık mesela şu zamana kadar şunu bitireceğim şeklinde, sıkı bir kampa sokarsan kendini, gerçekten çalışırsan olmaması için bir neden yok. Bir de herkes eşit durumda, herkes aynı anda öğrenci sınav tarihini o açıdan bak.
umursamadım o mesajı zaten :) morale ihtiyacım var :)'sen o cikolatayi yiyon ama bogazinda kalacak' diyen felaket tellalari gibisin
'sen o cikolatayi yiyon ama bogazinda kalacak' diyen felaket tellalari gibisin
tahmin ettim canim, espri olsun diye dedim zaten :) oyle oluyo zaten, formalite sinavlar.. ama belki bu farklidir..Kaç kez başvurdum yazılı sınavla,mülakatla alınan yerlere..Sistem nasıl işliyor biliyorum malesef.
Umursamamış konu sahibi,kendi bilir.
Yaşayan biri olarak yazmak istedim.Gerçeği söylemek moral bozmak değil.
Bu ifadeleriniz hakkıyla gidenlerin emeğine saygısızlık ama. Bir kısım dediğiniz gibi olabilir ama gidenler bellidir derken hepsinin torpilli olduğunu iddia ediyorsunuz. Sanırım meb camiasında değilsiniz. Her şeyde ezbere konuşmamak lazım.Kaç kez başvurdum yazılı sınavla,mülakatla alınan yerlere..Sistem nasıl işliyor biliyorum malesef.
tahmin ettim canim, espri olsun diye dedim zaten :) oyle oluyo zaten, formalite sinavlar.. ama belki bu farklidir..
Bu ifadeleriniz hakkıyla gidenlerin emeğine saygısızlık ama. Bir kısım dediğiniz gibi olabilir ama gidenler bellidir derken hepsinin torpilli olduğunu iddia ediyorsunuz. Sanırım meb camiasında değilsiniz. Her şeyde ezbere konuşmamak lazım.
özür dilerim kırmak istemedim ama çoğu giden arkadaş torpil olmadığını söylüyorlar.siz de mi bu sınava girdiniz?Kaç kez başvurdum yazılı sınavla,mülakatla alınan yerlere..Sistem nasıl işliyor biliyorum malesef.
özür dilerim kırmak istemedim ama çoğu giden arkadaş torpil olmadığını söylüyorlar.siz de mi bu sınava girdiniz?
Üstüme alınmama sebep bir şey yok, henüz sınava girme şartlarını bile sağlamıyorum zaten. Her kurum, her sınav, her mülakat sizin girdikleriniz gibi olmayabilir. Torpil ülkemizde var mı evet dibine kadar ama yine de gözümle görmeden başkasının hakkına girmem. Giden herkesi aynı kefeye koymayın lütfen. Ya da bilmediğiniz hususlarda genelleme yapmayın.Umarım öyledir.Ama insanın bir yerden sonra şevki kırılıyor.Kötü niyetle söylemediğini biliyorum.
85-90 puanla kaç yere başvurduysam yüzüme kapandı kapılar.Girenlerin puanları benden düşük olduğu halde.
Meb camiasına girmek de nasip olmadı,öğretmenlik diplomamız elimizde,bekliyoruz.
Üstünüze alınacağınız bir durum yok,kaç seferdir başıma geleni yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?