- 17 Kasım 2022
- 112
- 183
- 33
- 24
- Konu Sahibi pcosuyenenbiri
-
benim geldi canım ama yumurtlamamışım,hamileymişim::) varmı test atarmısın?
Hemen alayım bugün, inşallah öyledirEvet bazen 2defa yumurtluyoruz ama bir gebelik testi yapın veya en yakın sağlık kurululundan kana baktırın
amin canım inşalllah sağlıcakla gelsin.benim ki de böyleydi bence hamile gibisin 10 ğün geçmiş üstünden idarara geçermi diye düşünüyorum da bence geçer ya:) bi idrar testi versene canımAyy inşallah darısı başımaAllah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin ekledim fotoğrafı
Hızlı gebelik testiyle yarın sabah yapayım o zaman, burdan da güzel haber veririm inşallahamin canım inşalllah sağlıcakla gelsin.benim ki de böyleydi bence hamile gibisin 10 ğün geçmiş üstünden idarara geçermi diye düşünüyorum da bence geçer ya:) bi idrar testi versene canım
valla ben iş yerinde yemekden sonra yapmıştım,ozamana kadar da 2 kg su içmiştim.varsa her şekilde çıkıyorHızlı gebelik testiyle yarın sabah yapayım o zaman, burdan da güzel haber veririm inşallahçok teşekkürler
Öyle mi dersiniz, iş yerindeyim bende eczaneye çıkarsam yapayım bende hemenvalla ben iş yerinde yemekden sonra yapmıştım,ozamana kadar da 2 kg su içmiştim.varsa her şekilde çıkıyor
yap canım ovulasyonda bu kadar çıkdıysa , varsa mutlaka çıkar.hayırlısı olsun canım at banada sonucuÖyle mi dersiniz, iş yerindeyim bende eczaneye çıkarsam yapayım bende hemen
Haber veririm mutlaka, teşekkürleryap canım ovulasyonda bu kadar çıkdıysa , varsa mutlaka çıkar.hayırlısı olsun canım at banada sonucu
Normalde düzenli olarak test yapıyorum, yumurtlama günümü net gösteriyordu doktor da görmüştü yumurtlamışsın demişti, ilk defa böyle bişey olduPko olanlarda lh yüksek olduğu için de öyle çıkıyor bence
bende de pco var hemde uzun yıllardır,bende tekrar yumurtladım sandım ama değilmişimPko olanlarda lh yüksek olduğu için de öyle çıkıyor bence
Sizi biliyorum. Sizde oldu diye olacak diye de bişey yok bende kendimde adet günü çift çizgi gördüm lh testinde bende kendimden yorumluyorum. İnşallah hamiledir. Ben kimseye umut verici konuşamambende de pco var hemde uzun yıllardır,bende tekrar yumurtladım sandım ama değilmişim
inşallah vardır diyelim,Allahım gönlümüze göre versinSizi biliyorum. Sizde oldu diye olacak diye de bişey yok bende kendimde adet günü çift çizgi gördüm lh testinde bende kendimden yorumluyorum. İnşallah hamiledir. Ben kimseye umut verici konuşamam
Hamileymişimyap canım ovulasyonda bu kadar çıkdıysa , varsa mutlaka çıkar.hayırlısı olsun canım at banada sonucu
oy maşallah dedim sana dimi:) hayırlı olsun canımHamileymişimEki Görüntüle 3178921
Merhaba kızlar, ben PCOSluyum en son 24 ekimde adet görmüştüm, ovulasyon testleri kullanıyorum , 9 aralıkta yumurtlamam olmuştu, çatlamayı da gördüm o günleri değerlendirdik. Bugün 19 Aralıkta ovulasyon testim yine pozitif çıktı, bir ayda iki kez yumurtlama olur mu? Başına böyle bişey gelmiş olan varsa bilgilendirebilir mi
Sizi biliyorum. Sizde oldu diye olacak diye de bişey yok bende kendimde adet günü çift çizgi gördüm lh testinde bende kendimden yorumluyorum. İnşallah hamiledir. Ben kimseye umut verici konuşamam
Bisey sormak.istiyorum. bu ovülasyon testine adet biter bitmez mi basladiniz acabayap canım ovulasyonda bu kadar çıkdıysa , varsa mutlaka çıkar.hayırlısı olsun canım at banada sonucu
yumurtan çatlamış sanırım canım değerlendirdinmi?Bisey sormak.istiyorum. bu ovülasyon testine adet biter bitmez mi basladiniz acaba
Benim sat 5 aralik 10 aralikta adetim bitti. 14 aralikta hsg cekildim. 3 gun korundum. Hormonlarim iyi hsg de iyi cikti sperm sonuclarida iyi bende ovulasyon yapayim dedim ve o 2 3 gun de de bayagi akinti vardi tuvalette silerken resmen elim yapis yapis oluyodu akintidan cokca akiyodu yumurta aki kivaminda seffaf beyaz bi akinti
18 Aralıkta yaptığım zaman su alimina dikkat etmemistim. Ama şarıl şarilda su icmemistim ( 1 kahve 1 2 bardak) su ilk idrarla da yapmadim tabi.
19 aralikta yaptığımida ilk idrarla yapmadim 2 saat su filan icmedim tabi bu sefer
Suan uzayan akintilarim var seffaf beyaz gibi sol kasigim da doluluk hissi var yürüyünce cekiliyomus gibi tuhaf bi his var suan uzaninca sol kasiktan bacağa uzanan bi agri varyumurtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?