Sizi korkutmak istemem ama bu durumun aynısını yaklaşık iki ay önce yaşadım. Miyom tedavisi gördüm çok şükür bir ayda bitti. Erken teşhisin faydası önemli daha yeni oluştuğu için iki ilaçla toparladım. Çok geciktirmeden sizde mutlaka gidin
Çok geçmiş olsun Teşekkür ederim uyardığınız için miyom dediğiniz ilaçla tedavi oluyor öyle mi umarım bende de öyle bir şey yoktur en yakın zamanda gidecem inşallah
Saolun inşallah kötü bir şey çıkmaz çünkü çocuk sahibi olmayı istiyorum Allah nasip ederse bakalım hayırlısı inşallahTeşekkür ederim. Erken teşhis olunca doktorum iki ilaç verdi biri adetimi kesmesi için diğeri miyom içindi. Doktorum daha yeni oluştuğu için ilaçlı tedaviye cevap verir demişti ilaçların bitiminde tekrar kontrole gittim tedaviye olumlu yanıt aldım. Bünye uyarıyor bizi kesinlikle aksatmayın en kısa zamanda doktorunuza gidin. Size de çok geçmiş olsun
Haklısınız zaten ne geliyorsa ihmalden geliyor başımızaYara miyom hersey olabilir ihmale gelmez
Saolun inşallah kötü bir şey çıkmaz çünkü çocuk sahibi olmayı istiyorum Allah nasip ederse bakalım hayırlısı inşallah
aaa inanır mısınız bende kimyasal gebelik geçirdim aylar önce4 ay önce kimyasal gebelik ve üstüne miyom tedavisi görmüş biri olarak söylüyorum korkmayın inşallah yoktur ama varsa bile tedavisi mümkün sadece biraz daha sabır gerekli şuan bende hamilelik düşünüyorum ve hatta doktorum bunun için artık uygun olduğumu söylediRabbim nasip etsin hayırlısıyla bizlere...
Rabbim cümlemize nasip etsin çocuk kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese versin inşallahaaa inanır mısınız bende kimyasal gebelik geçirdim aylar önce
İnşallah.... Ama Rabbim beni çok imtihan ediyor beynimde damar yumağı avm diye bir hastalığım var ve beyin kanaması riskim var çocuk şuan yasak tedavi oldum iyileşmeyi bekliyorum önceliğim buAmin inşallah mübarek günlerde Rabbim sevindirsin çiftte bayram nasip etsin evlerimizeŞimdi bunu konuşuyoruz ama ben inanıyorum bir gün hamileliği de konuşacağız inşallah
Geçmiş olsun Kadın doğuma gideyim diyorum bakalım ne diyecek..Tiroid tahlili yaptırın.Benim ayda iki kere adet görmeme o sebep olmuştu .
Gidin tabi sizede geçmiş olsun ihmal etmeyin sebebi çıksın ortaya.Geçmiş olsun Kadın doğuma gideyim diyorum bakalım ne diyecek..
ALLAH razı olsunAllah şifa versin çok geçmiş olsun. Herşeyden önce moral çok önemli eğer olumlu düşünürseniz olumlu olur sadece zamanı var bazı şeylerin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?