bir ayda 7 kilo vermek süper bi duygu

ayaz34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2008
10
0
86
İstanbul
62 kilo ile hamile kalıp doğuma 80 ile girdim bir haftada 70 gördüm 3 ay olunca 67 yi görmüştüm... ben sevinirken zayıflıyorum diye bir baktım birden 70 oldum ben zayıflarım dedikçe olmadı bir sürü arkadaşım var benimle beraber doğum yapan onlar tığ gibi dururken ben şişiyordum. ve diyetisyene gitmeye karar verdim... gideli sadece bir ay oldu ve ben 72 ile gittiğim diyetisyenden bu hafta 65 olarak çıktım bu tok kilo üstelik açken 64 ü görüyorum. benim hedef 55 ama doktor o çok diyor boyuna göre onun hedef 59 az kaldı umarım bir ayda da kalanı veririm merak edenler için ilk verdiği listeyi gönderiyorum... bunu 15 gün yaptım ve 4 kilo verdim...

sabah 07.00 - 08.00 arası
2 kibrit kutusu peynir - domates- salatalık - 5 zeytin - 4 ince dilim ekmek - 4 ceviz içi (yalnız ekmek tam buğday light ekmek kepekli falan değil )

ara 1 meyve

öğle 12 - 13 arası - 10 yemek kaşıgı sebze - salata yağsız - 1 su bardağı yoğurt - 2 ince dilim ekmek

ara 1 meyve 14.30

kaşarlı tost 16.30

akşam 18.00 - 19-00 10 yemek kaşıgı sebze - salata yağsız - 1 su bardağı yoğurt - 2 kepçe çorba

ara 3 meyve 21.00

ayrıca doktorum sebze yemeğini kesinlikle etsiz yapacaksın dedi ben bir yemek kaşığı kadar kıyma kullandım emzirdiğim için ne olur ne olmaz diye zayıflama sevdasına bebişim aç kalmasın dedim ikincisi yoğurt kaymaksız yağlı yoğurttu peynir tam yağlı peynirdi ve iki kez kaçamak yaptım. düşünüyorum da aynen burda yazanları yapsaydım 10 kilo verirdim heralde.
bu arada yemekleri 2 yemek kaşığı zeytinyağıyla yaptım. ve 2.5 litre su içtim kesinlikle su içmeden kilo verilmiyor. 1500 mt. yürüyüş vermişti tabi bebekle pek yapılmıyor. sadece arada 15 dk. falan eğzersiz yaptım. ve şimdi eski olan bütün kıyafetlerimi giyebiliyorum
bu benim için mucize eski kiloma 2 kilo kaldı bu aydada onlardan kurtulacağım inş. darısı zayıflamak isteyenlerin başına

bu arada bu liste aşırı derecede doyuruyor sadece gözüm doymuyor tatlı yiyemediğim için....

tebrikler emzirdiğiniz için kilo veriminiz daha hızlı olacaktır bebişinize ve sizesağlıklı bol sütlü günler..:)

Tebrik ederim canım benimde hedefim 55. 67den 62 düştüm birde senin diyeti deniyim inşallah işe yarar. Birde sen çocuk emziriyomusun onunda büyük faydası var kilo vermekte.

Tebrikler. Bu kararlılıkla devam ederseniz, zayıflığınız kalıcı olur. Darısı senin benim gibi diğer arkadaşların başına.

bende 55 kiloyla hamile kaldım şu an 6+6 dayım. inşallah çok fazla kilo almam.
şu an normal beslenme saatlerimde besleniyorum, 6-7 gibi akşam yemeğini bitiriyorum. bazen 5 oluyor.

normal yediklerime ek olarak peyniri ve meyveyi bir porsiyon daha çoğalttım.

önümüzdeki günlerde düzenli yürüyüşe başlayım diyorum.
hamilelikte kilo verilir mi kızlar bilginiz var mı?

Öncelikle tebrik ederim arkadaşım.. darısı benim başıma.. hamileliğinin başında ve sonundaki kilolarımız neredeyse aynı.. ben 63 kiloyla hamile kaldım, sorunlu hamilelik olduğundan yatarak geçti ve 80 kiloya çıktım şimdi bebeğim 9 aylık ve ben 70 kiloda takıldım kaldım.. emzirdiğim için bişey de yapamıyorum ama bu diyeti deneyeceğim.. Yalnız şekerim düşük ve çok sık acıkıyorum.. akşam yatmaya yakın kesin acıkırım ama yine de deniyeyim bakalım... teşekkürler...

Ben mi kaçırdım hanımlar bilemiyorum da, konu sahibi arkadaş boyunu yazmış mı? Şahsen ben 1.60 boyumla bu diyeti yapsam 80 kilo olurum, bu kadar yemek benim için çok fazla çünkü.

özelden veremedim cvp burdan yazayım dedim. boyum 1.67 ben çay içtim bir çay kaşığıda şeker kullandım kupaya ben arada o kadar şey kaçamak yaptım ki anlatamam ortalama iki ay oldu sanırım değişik 4 tane daha liste verdi ama ben tam olarak bunu yaptım iki kaçamak var bunda 15 günde şu an ben 61.8 i aç karnına gördüm tok da 62.3 falan hastane balıklı rum hastanesi hatice koçak doktor benden dha hırslı :))) şirin bi bayan zeytinburnunda tatlı yeme gece acıkırsan meyve tercih et kesinlikle cvp geç geldi sanırım tarihe bakamadım o yüzde geç olduysa kusura bakma diğer listeleri de üşenmediğim bi zaman yollarım ama onlar tamamen aç kalmak demek ( su mutlaka içmelisin ekmeği ben tamamen kestim neredeyse böyle bile kilo veriyorum emzirmek kesinlikle avantaj şimdi kullan bence Allah kolaylık versin şimdiden

Cevap için teşekkür ederim. Balıklı Rum Hastanesine çok yakınız. Çok güzel bir tesadüf oldu bu.. Zaten ben de diyetisyen araştırması yaparken Hatice Hanım hakkında iyi yazılar okudum ve gitmeyi düşünüyordum...
Boyumuz da aynı İnşallah ben de senin kilona inerim arkadaşım.
Yalnız , oğlum gece uyumadığı için geç kalkıyoruz. 7-8 gibi kahvaltı etmem çok zor. En erken 10 da kahvaltı edebilirim. (
5-6 kilo bile versem buna da razıyım :26:
Bir an evvel başlamak lazım tekrar teşekkürler...

Son düzenleme:
Tebrikler! :) Ben de ust bacagimdan sikayetciyim sen kilo verince orasi da zayifladi mi? Bizim turk halkinda biraz ust bacak kalin

Tebrikler! :) Ben de ust bacagimdan sikayetciyim sen kilo verince orasi da zayifladi mi? Bizim turk halkinda biraz ust bacak kalin

kesinlikle gitti ben doğumdan sonra bu kadar kalınmıydı bacaklarım diye şok olmuştum normalde kürdan gibiydi ama zayıflıyor kesinlikle

baya bir zaman olmuş gerçi yazalı , bende hatice hanıma yenibasladım 1 hafta oldu . tecrübelerinizden fadalanmak isterim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…