canım kendini nekadar kötü şeylere odaklamışsın belliki üşütmüşsün ayaklarını sıcak tut önümüzdeki ayda takıp et aynı sey olursa dr. git mutlaka bende nezaman üşütsem hem çok sancılı gelır adetim hem koyu pıhtı şeklinde korkma kist olmayabilir ama takip et kendını opuyorumnanaktanGenelde adetimi her ayın 9-15 i arasında görürüm.Bu ayda her ay oldugu gibi 9 unda adet oldum.Bittikten 1 hafta sonra falan karın altı bölgem (kasık oluyor sanırım) agırmaya basladı,gögüslerimde agrı basladı sanki adet olucakmısım gibiydi tüm agrılar.Ama aşırı bir sancı olmadı hiç.Kasıklarım için üşütmüşümdür belki diye geçiştirmiştim ama 2gün oldu gecmedi 4 gün oldu gecmedi 5.gün gecti 6.günde yani dün aksam yeniden adet oldum.Hayatımda ilk defa basıma böyle birşey geldi.Bu arada bekarım,yasım 21.
Ve 2-3 aydırda adetimde nasıl anlatsam ara ara pıhtılı sümük kıvamı derler ya hani o şekilde parçalar geliyor kan parçası.Kaç gündür uyku uyudugum yok durup durup aglıyorum kist mi var acaba diye.Çikolata kisti diye tahmin ediyorum okuduklarım dolayı, oda sanırım ameliyat gerektiriyor hayatımda hiç doktora gittiğimi hatırlamam o yüzden çok korkuyorum neden korktugumuda bilmiyorum hani ameliyat olmaktan falan degil korkum kistin boyutu cok büyükse diye korkuyorum.Günlerdir sitede bu konu hakkında yazılanları okuyorum,kimisinin kisti 1.5 cnm kimiside kavun büyüklügünde yazmıs resmensenağlamasempatiksalakcinni
canım kendini nekadar kötü şeylere odaklamışsın belliki üşütmüşsün ayaklarını sıcak tut önümüzdeki ayda takıp et aynı sey olursa dr. git mutlaka bende nezaman üşütsem hem çok sancılı gelır adetim hem koyu pıhtı şeklinde korkma kist olmayabilir ama takip et kendını opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?