Herkese merhaba arkadaşlar.Ben geçtiğimiz ocak ayında 5. Haftada bebeğimi düşürdüm.Sonrasında kontrol vs. Regli herşey düzenli oldu.2 ay ara verdikten sonra tekrar bebek için start verdik.Geçtiğimiz 25 martta(3 gün erken oldu)Regli oldum.(Düşükten sonra da bekarkende hep düzenli olur benim)Sonra seyahate çıktık biraz üşüdüm.9 nisanda tekrar oldum.Yumurtlama dönemimdi.Değerlendirdik eşimle ve akıntım yoğundu.4 gün sürdü.Ama garip bir şekilde kan kokmuyor,Sulu pembe ve ince ince parça atar gibiydi.Bittikkten sonra doktoruma gittim.Bir problem yok hormonal birşey olabilir dedi.Hatta kan birikmesi görüyorum tekrardan regli olacaksın.3. Gün gel hormon testi yapalım dedi.Bu arada bittikten sonra beyaz yumurtlama akıntısı o gün son 3 güne kadar devam etti.Ve biz o zamanları da değerlendirdik.Folik asit kullanıyorum.Ama ben hala 5 mayıs oldum regli olmadım.Bugün ilk reglimin üzerine 42 oldu.Eğer öbürüde regli ise oda 27 gün oldu.Test özellikle yapmıyorum.Ama ne olduğunuda anlamadım.Karnım regli olacak gibi ağrıyor gidiyorum birşey yok.Göğüslerim şiş uçları ağrıyor.Geçen hafta 1 hafta parollla geçirdim baş ağrılarımı.Ben anlam veremedim.Benim gibi bu durumu yaşayan hamile kalan yada bir fikri olan varmı? Yardımlarınızı rica ediyorum.