• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir ayda 2 defa adet....

menekse1221

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
160
0
66
İzmir
arkadaslar ilk defa böyle bişey yasadım normalde tam gününde adet olurum düzensizlik falanda yasamam. ocagın 30unda oldum ve 4 subatta bitti. ve subatın 17sinde tekrar hastalandım 5 gün sürdü o da . ve bi daha hastalanmadım . sizce neden olabilir bi fikriniz var mı o aralar cok kötü günler geciriyodum stresten gelme gibi bişey olabilir mi? :44:

canım nedenini ben de merak ediyorum.ben de martın 2 sinde ve 23 üde(bugün)adet oldum.incir kürüne başlamıştım 15 gündür.acaba ondan mı diye düşünüyorum.birde 21 gün içmem lazım ama ne yapsam devam etsem mi?

canım nedenini ben de merak ediyorum.ben de martın 2 sinde ve 23 üde(bugün)adet oldum.incir kürüne başlamıştım 15 gündür.acaba ondan mı diye düşünüyorum.birde 21 gün içmem lazım ama ne yapsam devam etsem mi?

valla bi fikrim yok ne için kullanıyosun incir kürünü?.. bide bırak bakalım bi kaç gün içme.. bende acaba hastalandığım ilk tarihte yani 30unda falan mı tekrar hastalanıcam anlamadım yaniiii:44:

canım hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş.21 gün uygulanması lazım.ama daha tamamlamadan adet oldum ne yapsam bilmiyorum?

slm bende bu ay iki kez adet gibi olmadı ama 3 ünde oldum birdaha 16 sında kahverengi akıntım oldu sonraki gün adet gibi kan geldi fakat adet yoğunluğunda olmadı psikolojim bozuldu resmen açlık hissim çok yorgunluk kollarım bacaklaırm kopacak sanki adetimi bekliorum dua edin kızlar allahım hepimize anne olmayı nasip etsin

Stres yasadiysan olabilir canim.

Bende de stres yasamissam o ay 5 gun suren adetim 3 gune iniyor.

Stres cok onemli bir etken. Bir kez daha ayni seyi yasarsan doktora git ama.

Merhaba arkadaşlar...
Ben de bu sorunla son 5 aydır uğraşıyorum... Benim de bazı aylar 2 kez denk geliyo...:44:
Doktora gittim smear testi yapıldı, ultrasonla bakıldı hiçbir anormallik yok...
İşe yeni başladım, 6 ay oldu... yaşam düzenim ve stresim değişti doktor ondan dedi.. bu yaz da bebek planlarım var umarım bu durumum olumsuz bi etki yapmaz..
Ama bence mutlaka doktora gidin..

slm kızlar bende suan aynı sorunu yasıyorum martın 14 de olmustum reglimi normal günümde oldum bitti dun tekrar pembe leke geldi bügünde morla kahverengi arasında bir renk offf kafam cok karıştı acaba üstünemi görüyorum midemde bulanıyo psikolojik mi acaba :( 1 yıllır bebek istiyoruz

Son düzenleme:
kızlar bende 4 ay arayla böyle birşey yaşamıştım bu yaşanan 2 adet ovulasyon kanamsı olabilir...hani ikli adetin ortasına denk gelen ikinci bir kanamayı ovulasyon yani yumurtlama kanaması olarakda adlandırıyorlar benim bu ikinci adet hep yumurtlama günlereime denk geldi..
bence sizde bir hesap yapın..belki sizlerinde yumurtlama zamanına denk geliyor olabilir...ayırca bazı bayanlarda yumurtlama dönemine denk gelen kanamalar olması normalmiş tabi ki yinede doktora görünmekte fayda var...ben bunun için önceden 2 kere dr a gitmiştim dr herhangi bir problem yok demişti...

Back