Aynen bende bunu söyleyecektim.ya bide düsünsenize bu adamla evlenmissiniz neyse eve gelen herkesin ayakalrinda gözü annen gelir ablan gelir ne kadar kötü bir durum cok iyi düsünmeniz lazim
canım niye bu kadar sıkıntı yaptın anlamış degilim.benimde eşim ayak fetişisti ve sandıgın kadar kötü bişey degil bu inan.buda bi zevk işte naparsın.yani diğer arkadaşların gibi sapıklık yada hastalık tedavi görülmesi gereken bişey degil.zaten her erkegin içinde mutlaka birazda olsa fetişlik var.ama ayak,ama popo yada göğüs..emin ol bundan.ama eger nişanlın ayaklar dışında başka hiçbişeyi seks objesi olarak görmüyorsa;daha açık söylemem gerekirse yani ayaklar dışında hiçbişey onu cinsel anlamda tatmin edemiyorsa o zaman sıkıntı duy derim.yok öyle degil sadece ayaklar seksin bi parçası diyorsan problem yok bence.keyfini çıkar pedikürüne çok önem ver.ayaklarına bak ve bence bunun keyfini çıkar...kaydirigubbakcemile2Merhaba arkadaslar öncelikle burada yeniyim kadınlar kulubü ile ayak fetişi konusunu arastırırken karsılastım.ben 4 yıldır birisi ile beraber
m bu yaz nişanlandık.nişanlımla ilk tanıstıgımızda bana ayak fetişisti oldugunu söylemişti açıkcası ben bunu sadece bana yönelik algılayıp kabullendim ve rahatsız olmadım fakat son 1 yıldır bu durum inanılmaz derecede canım sıkmaya başladı.yaz ayı gelip herkes terlik vs açık ayakkabılarla sokaga dökulunce bizimkininde gözleri hep yerde...devamlı yaşı,şekli ne olursa olsun tüm ayaklara bakıyor ve o kadar kötu hissediyorum ki kendimi onun yanında gururum zedeleniyor.buna ondan bahsettim 2 kere aramızda bir tartısma yasadık ve benim haklı oldugumu istem dışı bunu yaptıgını durduramadıgını ama bir daha asla bakmayacagını söyledi.bende onu çok sevdıgım ıcın tamam dedim.acıkcası bunun dısında hicbir sorunumuz yok ama ben eger boyle devam ederse ayrılıgı bıle dusunuyorum.bilgisayarını ne zaman açsam farklı kadın ayakları fotografları buluyorum.kendime olan güvenim azaldı .ve merak edıyorsanız sözünü tutamadı...ne kadar çabalasa da en ufak bir fırsatta gözleri ayaklara kayıyor.çok utanıyorum benim yanımda bunu yapmasından..algım bozuldu bende tum kadınların ayaklarına bakıp acaba benden nesi farklı dıye kıyaslamaya basladım.ve nefret duymaya basladım bu duruma karsı.bu arada ben çok bakımlı ve etrafımca güzel bulunan bir kızımdır.ayak ve ellerıme özen gosterırım.ama o benımle degıl etrafıyla ılgılenıyor..sizce ben ne yapmalıyım..bu sorundan nasıl kurtulabılırım.askımdan ölsem dahi evlilik öncesi ayrılmalı mıyım yoksa ona bunun bır sapkınlık olduguna nasıl inandırırım.benim durumumda olanlar varsa lutfen bana akıl verin..:sm_confused:
canım niye bu kadar sıkıntı yaptın anlamış degilim.benimde eşim ayak fetişisti ve sandıgın kadar kötü bişey degil bu inan.buda bi zevk işte naparsın.yani diğer arkadaşların gibi sapıklık yada hastalık tedavi görülmesi gereken bişey degil.zaten her erkegin içinde mutlaka birazda olsa fetişlik var.ama ayak,ama popo yada göğüs..emin ol bundan.ama eger nişanlın ayaklar dışında başka hiçbişeyi seks objesi olarak görmüyorsa;daha açık söylemem gerekirse yani ayaklar dışında hiçbişey onu cinsel anlamda tatmin edemiyorsa o zaman sıkıntı duy derim.yok öyle degil sadece ayaklar seksin bi parçası diyorsan problem yok bence.keyfini çıkar pedikürüne çok önem ver.ayaklarına bak ve bence bunun keyfini çıkar...kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?