Bir ayak fetişisti ile yaşamak mı yaşamamak mı...

lola_ruby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
6
0
86
İzmir
Merhaba arkadaslar öncelikle burada yeniyim kadınlar kulubü ile ayak fetişi konusunu arastırırken karsılastım.ben 4 yıldır birisi ile beraber
m bu yaz nişanlandık.nişanlımla ilk tanıstıgımızda bana ayak fetişisti oldugunu söylemişti açıkcası ben bunu sadece bana yönelik algılayıp kabullendim ve rahatsız olmadım fakat son 1 yıldır bu durum inanılmaz derecede canım sıkmaya başladı.yaz ayı gelip herkes terlik vs açık ayakkabılarla sokaga dökulunce bizimkininde gözleri hep yerde...devamlı yaşı,şekli ne olursa olsun tüm ayaklara bakıyor ve o kadar kötu hissediyorum ki kendimi onun yanında gururum zedeleniyor.buna ondan bahsettim 2 kere aramızda bir tartısma yasadık ve benim haklı oldugumu istem dışı bunu yaptıgını durduramadıgını ama bir daha asla bakmayacagını söyledi.bende onu çok sevdıgım ıcın tamam dedim.acıkcası bunun dısında hicbir sorunumuz yok ama ben eger boyle devam ederse ayrılıgı bıle dusunuyorum.bilgisayarını ne zaman açsam farklı kadın ayakları fotografları buluyorum.kendime olan güvenim azaldı .ve merak edıyorsanız sözünü tutamadı...ne kadar çabalasa da en ufak bir fırsatta gözleri ayaklara kayıyor.çok utanıyorum benim yanımda bunu yapmasından..algım bozuldu bende tum kadınların ayaklarına bakıp acaba benden nesi farklı dıye kıyaslamaya basladım.ve nefret duymaya basladım bu duruma karsı.bu arada ben çok bakımlı ve etrafımca güzel bulunan bir kızımdır.ayak ve ellerıme özen gosterırım.ama o benımle degıl etrafıyla ılgılenıyor..sizce ben ne yapmalıyım..bu sorundan nasıl kurtulabılırım.askımdan ölsem dahi evlilik öncesi ayrılmalı mıyım yoksa ona bunun bır sapkınlık olduguna nasıl inandırırım.benim durumumda olanlar varsa lutfen bana akıl verin..:sm_confused:

guzelim bana gore o insandan uzaklasman senin menfeatineolur... bu bir sapikliktir sapiklikda bir cesit ruh hastaligidir ilerde basin bu konuda cok agriya bilir!!!

bence terapiyle halledilebilir o kadar abartmana gerek yok diye düşünüyorum acıkcası tüm erkeklerin feşist oldugu bişey vardır kimileri bunu dile getirir kimileri getirmez sapıklığa varmadığı sürece bana sorarsan kafana takma derim

Canım eğer nişanlını gerçekten seviyor ve ilişkinize değer veriyorsan bu durumu onunla tekrar konuşup profesyonel yardım alması için onu ikna etmelisin. Her erkek kadınların farklı bölgelerinden etkilenir ve ister istemez gözleri kayar. Bunu terapiyle atlatabilirsiniz inşallah. Mutluluklar.

çok tesekkurler mesajlarınız için umarım ikna edebilirim cunku inanın baska hicbir sorunumuz yok ama bu çok tehlikeli birşeymiş ben bunu anladım.fetiş deyip geçmemek gerekiyor.yinede benzer durum yaşayan kişilerin deneyimlerini öğrenmekde benim için öğretici olacaktır.nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda.

hiç hoş bi alışkanlık değil hele yanında sevgilisi varken çok sapıkca bi davranışş...
madem nişanlısın geç olmadan bitir..
evlenince daha güzüne gidebilir bu davranış..

ayak fetişisti mi oda ne yeni duyuyorum desem cahile çıkmaz inşallah adım
şimdi nette araştırdım aman aman neler varmış
canım ben böyle insanla yapamam
sen yapabilirim dersen ki evlenince herşey çok daha farklı
ben kendimi aldatılmış gibi hissederim
ayrıca ayagı çirkin kadın güzel olurmuş
kendini engelleyemiyor galiba çok zor bi durum nişanlanmışsın bide
tekrar söyliyim ben ayrılırdım böyle biriyle yaşamak insanı çok yıpratır

ya bide düsünsenize bu adamla evlenmissiniz neyse eve gelen herkesin ayakalrinda gözü annen gelir ablan gelir ne kadar kötü bir durum cok iyi düsünmeniz lazim

son zamanlarda bu fetişistlikte moda oldu...normal değil,yardım alsa iyi olur...işin zor gibi ...

normal mi degil mi bilmiyorum
ama bu durumda olan sayisiz insan var
ve senin icin hayat hep bu zorlukta olacak
surekli birilerinin ayaklarini inceleyen bir adam..
bilmiyorum bence cok zor birsey..
iyi dusun derim kararini..

ya bide düsünsenize bu adamla evlenmissiniz neyse eve gelen herkesin ayakalrinda gözü annen gelir ablan gelir ne kadar kötü bir durum cok iyi düsünmeniz lazim
Aynen bende bunu söyleyecektim.
Çok rahatsız edici bir durum gerçekten.
İyi düşünüp doğru karar vermelisiniz.

bu durumda yapabiliceğin bişey yok,huyundan vazgeçmez,onunkisi fetişliğin ilerlemiş boyutu.ayağın güzel yada çirkin bakımlı olması fark etmiyo.sadece ayak olsun.ister çirkin ister bakımsız.son çare pskiyatıra göster pskoloğa değil ama.belki hipnoz falan yapar ve bir nevi azalır sadece senin ayaklarınla ilgilenir.ee bunada şükür:1ninca:

canım niye bu kadar sıkıntı yaptın anlamış degilim.benimde eşim ayak fetişisti ve sandıgın kadar kötü bişey degil bu inan.buda bi zevk işte naparsın.yani diğer arkadaşların gibi sapıklık yada hastalık tedavi görülmesi gereken bişey degil.zaten her erkegin içinde mutlaka birazda olsa fetişlik var.ama ayak,ama popo yada göğüs..emin ol bundan.ama eger nişanlın ayaklar dışında başka hiçbişeyi seks objesi olarak görmüyorsa;daha açık söylemem gerekirse yani ayaklar dışında hiçbişey onu cinsel anlamda tatmin edemiyorsa o zaman sıkıntı duy derim.yok öyle degil sadece ayaklar seksin bi parçası diyorsan problem yok bence.keyfini çıkar pedikürüne çok önem ver.ayaklarına bak ve bence bunun keyfini çıkar...kaydirigubbakcemile2

nazcım senin dediğin ayrı tabi,doğru söylüyosun ama arkadaşın nişanlısı her ayağa bakıyor ve kendine engel olamıyoryerimsenibenyani sevdiğinin ayakları ile tahrik olmak yetmiyor ve bu onu üzüyo.sadece bakımlı değil her ayağa bakması sorun.senin anlattığın gibi olsa zaten haklısın katılıyorum ama bu başka bir boyuta geçmişvereliniortak

evet aynen ne güzel soylemissiniz tek benim ayaklarmla ilgilense hiç sorun olmayacak ama her ayağa bakması çok canımı acıtıyor...ve o her bir kadına baktıgında ben acaba ne dusunuyor diye merak ediyorum bu da cok üzücü onunla konusup ikna etmeye çalışıcam yok bana yetmiyorsun ben vazgeçmem bu huyumdan diyorsada çok üzücü de olsam ayrılığı dusunuyorum.ama aileme ne diyeceğim sırf ayak sapıgı oldugu için mi ayrıldık diyeceğim..offf allahım neden böyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…