Bir ay sonra yeni evime taşınacağım.Dekorasyonda önerilerinizi paylaşır mısınız?

ladytuci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2010
12
0
36
K.K.T.C.
arkadaslar allah nasip ederse 1 ay sonra yeni ewimize tasinicam suan yapim asamasinda.esyalar ve mutfak konusunda kafam cok karisik :( 6 aylik bir oglum var bu arada :) ewim beyaz agirlikli olsun istiyorum.beyazla moru da cok yakistiriyorum ama nasil bir uyum yakalayacagimi duvar kagidi ne renk olsun halilar perdeler falan aklim karisiyor lutfen bana yardim edin :( kiri tozu az gozteren parke istiyorum suanki ewimde yerler sut beyaz granit bir sac dusse hemen belli cok sinirlerim bozuluyor ne renk parke daha iyi olur sizce??? yardimlarinizi bekliyorum

sizi çok iyi anlıyorum bundan 6 ay önce bende bu stresten ölüyodun netten gezinmekten gözlerim şişiyodu

ben parke olarak ladini tercih ettim akçaağaca yakın bi ton evim acayip ferah oldu ayrıca antreleride parke yaptırdım çok güzel oldu herkes bayılıyo tabi benimde 3 küçük çocuğum var onları baz alarak yaptırdım çokta memnunum mutfağım beyaz ağırlıklı granitim siyah ankastrelerim siyah üst taraftada dA 4 tane siyah cam kullandım hepsindende memnunum

sizi çok iyi anlıyorum bundan 6 ay önce bende bu stresten ölüyodun netten gezinmekten gözlerim şişiyodu

ben parke olarak ladini tercih ettim akçaağaca yakın bi ton evim acayip ferah oldu ayrıca antreleride parke yaptırdım çok güzel oldu herkes bayılıyo tabi benimde 3 küçük çocuğum var onları baz alarak yaptırdım çokta memnunum mutfağım beyaz ağırlıklı granitim siyah ankastrelerim siyah üst taraftada dA 4 tane siyah cam kullandım hepsindende memnunum

canim ladin dedigin boyle yere bi sac dusse gosterimi ?hergun silip supurme gerektiriyormu ? inan gunde 3 kere ewi silip supurmekten biktim :(

bana fikir vercek birileri yok mu lutfen disarida cikamiyorum gezmeye vaktim yok kucuk bebegim oldugu icin esime soyluyorum o halletmeye calisiyor

işin doğrusu benim saçlarım sarı o yüzden hiç belli etmiyo :))

ama sakın koyu renk yaptırma ayak izi bez iz acayip belli ediyo

arkadaslar lutfen bana fikir verin evin her kosesi icin fikirlenrinize ihtiyacim var mobilya renginden tut halilalara perdelere kadar danisabilecegim kimse yok size guveniyorum bana tecrubelerinizden faydalanarak yardimci olun :( neleri ne ren k yapsam ew derli toplu temiz gozukur?

arkadaslar lutfen bana fikir verin evin her kosesi icin fikirlenrinize ihtiyacim var mobilya renginden tut halilalara perdelere kadar danisabilecegim kimse yok size guveniyorum bana tecrubelerinizden faydalanarak yardimci olun :( neleri ne ren k yapsam ew derli toplu temiz gozukur?

Bence en güzel renk beyaz ve kırmızı. Ben kendi evime öyle yaptım. gören hayran kalıyor.
Bir de evin büyüklüğüne ve eşyalarınıza da bağlı geniş evde çok daha gösterişli oluyor.
Eviniz küçükse daha farklı renklere yönelmenizi tavsiye ederim.

Back
X