merhaba kızlar sacımda röfle vardı ben de üstüne kumral boyadım 2 hafta sonra da acık kumrala boyadım ama karamel gibi bir renk odu begenmedim acıkcası.10 gün oldu boyayalı koyu bir renk ile boyayıp kapatmak istiorum acaba saçlarım yıpranır mı
Aynı şekilde bende röflelerimi kapatmak için boyatmaya başladım kapansın diye ayda 3 kere boyadım.Yıpranmıyor canım merak etme düzgün kaliteli boyayla boyarsan bişicik olmaz
Ben kapansın diye çok boyadım ama saçlarımın ne kurudu nede matlaştı resmen röfleden sonra canlandı .Ama boyarke bakımı eksik etmemek lazım haftada bir argan yağıyla badem yağı ve hint yağını sürüyorum canlandırıyor saçları
sevmedim son rengini icime sinmedi acikcasi.ben saclarimi kendi rengine boyamak istiorum ama tutmadi bir turlu.kumral sacimin rengi hani grimsi kumral.ama koleston kumrala boyadim alakasiz oldu.hangi renge boyasam kendi rengine yakin olur acaba kizlar??
sari tonlarina boyamadigin surece hic bir sey olmaz merak etme...benim bir haftada sacima yaptigim bin bur turlu islemlerle saclarim elimde kalmadiysa koyu renk boyayla bir ayda 3 kere boyamaktan hic bir sey olmaz...
sari tonlarina boyamadigin surece hic bir sey olmaz merak etme...benim bir haftada sacima yaptigim bin bur turlu islemlerle saclarim elimde kalmadiysa koyu renk boyayla bir ayda 3 kere boyamaktan hic bir sey olmaz...
evet herkes ayni seyi soylemis buyuk bir ihtimal bu hafta boyarim saclarimi ama ne renge boyasam da kendi sac rengime yakin olsa(koyu kumral nasil olur sizce kizlar???