A adali567 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi adali567 #1 Bu ay ultrasonda tek yumurtam görüldü. Doktor opu yapmadı. Tek yumurta olup sonraki aylarda hiç olmazsa 2 yumurtası gözüken var mı?
Bu ay ultrasonda tek yumurtam görüldü. Doktor opu yapmadı. Tek yumurta olup sonraki aylarda hiç olmazsa 2 yumurtası gözüken var mı?
T tupbabyyyyyy Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi adali567 #2 Benim opudan sonraki ay kontrole gittiğimde opu zamanı 12 olan sayı 16 ya çıkmıştı. Doktoruma dedim bu ay daha mı çok diye. Evet sayı her ay değişir demişti.
Benim opudan sonraki ay kontrole gittiğimde opu zamanı 12 olan sayı 16 ya çıkmıştı. Doktoruma dedim bu ay daha mı çok diye. Evet sayı her ay değişir demişti.
A aybek4 Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi adali567 #3 Benimde bir yumurtam oluştu hep ama geçen ay iki yumurtam oldu toplandı ama kaliteli çıkmadı değişebiliyor
Benimde bir yumurtam oluştu hep ama geçen ay iki yumurtam oldu toplandı ama kaliteli çıkmadı değişebiliyor
D ds su Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi adali567 #4 Bende ilk tüp bebekte 3 yumurta toplandı. Sonrakinde 6 yumurta toplandı. Değişiyor ama genelde sayılar yakın oluyor birbirine
Bende ilk tüp bebekte 3 yumurta toplandı. Sonrakinde 6 yumurta toplandı. Değişiyor ama genelde sayılar yakın oluyor birbirine
A adali567 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi adali567 #5 Çok teşekkür ederim hepinize :) Dilerim hepimizin duaları kabul olur.
aisya Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi adali567 #6 evet benimki de artmisti ama özel bir ilaç mullanmistim
SariKanarya Nirvana Kayıtlı Üye 22 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi adali567 #7 aisya .!.: evet benimki de artmisti ama özel bir ilaç mullanmistim Genişletmek için tıkla... ne ilacıydı kullandığınız
aisya .!.: evet benimki de artmisti ama özel bir ilaç mullanmistim Genişletmek için tıkla... ne ilacıydı kullandığınız
F findik tanesi Üye Kayıtlı Üye 22 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi adali567 #8 Benim ilkinde 2 yumurta gormustu sonraki ay 8 gormustu degisebiliyor moralinizi bozmayin