Bir Arkadaşım Ön Sezilerine Güveniyor ve Dedikleri Çıkıyor. Ona Soru Sorar mısınız ?

damages

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
149
7
Benim bir arkadaşım var, bize bazı şeylerin olup olmadığını veya olup olmayacağını hissettiğini söylüyor.
Biz arkadaşlarla, bir çok soru sorduk, bazen hemen cevap veriyor bazen ise hissedeyeim deyip birkaçgün sonra söylüyor .

işin ilginç tarafı her verdiği cevab tutuyor . o kadar soru sorduk sadece 2-3 ünü hissetmediğini söyledi.
Bizi tanıdığı için tahmin ettiğini söylüyoruz fakat inat ediyor :)

şimdi kimin haklı olduğunu anlayabilmemiz için gönüllülere ihtiyac duymaktayım :)

isminiz (soyisminize gerek yok) doğum tarihiniz gün ay yıl olarak.doğum yeriniz.

olmuş birşeyi sorun. cevap olarak evet veya hayır cevabı alacaksınız ona göre sorun :)
biliyormu bilemiyormu ??? sadece bunu öğreneceğiz :KK50:

iş inada bindi sorularınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
nasıl yani.. ne sorucaz ne yapalım? anlamadım ben. açtığın konuyu takip ediyorsan cevap verir misin lütfen?:KK71:

nasıl yani.. ne sorucaz ne yapalım? anlamadım ben. açtığın konuyu takip ediyorsan cevap verir misin lütfen?:KK71:

inan bana moralimi bozdu açtığım konu, 5 puan değerinde ceza puanı aldım :KK59:
Yazarken arkadaşım yanımdaydı, bana dediki bu konuyu okuyup biri sana cevap yazacak sinirlerin bozulacak diye, aradan 1 hafta falan geçti soru soran varmıdır diye açtık forumu

mesaj gelmiş, baktım aa konu yüzünden ceza almışım :KK53:

hala kahkahası kulaklarımda cınlıyor :KK52::KK47:

inan bana moralimi bozdu açtığım konu, 5 puan değerinde ceza puanı aldım :KK59:
Yazarken arkadaşım yanımdaydı, bana dediki bu konuyu okuyup biri sana cevap yazacak sinirlerin bozulacak diye, aradan 1 hafta falan geçti soru soran varmıdır diye açtık forumu

mesaj gelmiş, baktım aa konu yüzünden ceza almışım :KK53:

hala kahkahası kulaklarımda cınlıyor :KK52::KK47:

aaa ne cezası o öyle :KK53: kimin yazdığına sinirin bozuldu?
ay hadi ben bir soru sorayım sana özelden. arkadaşın da bilsin oldu mu? :KK52: :KK71:
(günlerdir fal fal diye çıldırdım yetti artık valla :KK1: )

arkadaşlar, bu konuyu bir inat uğruna açmıştım. Arkadaşım ben herşeyi hissederim demişti bende yanıldıp yanılmadığını anlamak için böyle bir yol izleyelim dedim.

Fakat ceza alınca vazgeçtim. Fyzckr arkadaşımda özelden sorunca, kırmamak için fala baktıracaktım fakat fırsat olmadı bende iyi fala bakan başka birine hatır gönül baktırdım.

olay bundan ibaret, yani fala bakan kişi ben olmadığım için, hepinizin sorularını yanıtlamam mümkün değil,

Fırsatım olursa önemli gördüğüm konular hakkında yardım ederim elimden geldiği kadar lakin
kimse kısa sürede dönüş beklemesin

iyi Günler

X