- 13 Ekim 2015
- 258
- 108
- 103
- Konu Sahibi freshvegetables
Merhaba arkadaslar, ben gecen sene fransiz dili ve edebiyati bolumunu kazandim, normalde ingilizce cikisliyim ve dillere olan merakimdan ötürü ingilizce de bildigim icin farkli bir tercih yaparak fransizcaya geldim, benimle ayni donemde 2 arkadasim daha dil bolumunden mezun ve universitede ingilizce ogretmenligi okumak istiyorlardi ancak puanlari asiri dusuk ve bu durumu acikcasi takmiyorlardi pek, aralarinda bir tek ben universite kazandim. İlk baslarda arkadaslarim beni tebrik ettiler mutlu oldular ya da oyle gosterdiler bana ama daha sonra ne olduysa seval isimli arkadasimla aramizda tatsizlik oldu ve bana suanda okudugum bolumun dandik oldugunu, mezun olunca hicbir ise yaramayacagimi, kendimi bilgili sanmamami, zaten o bolume sen sonuncu olarak girdin gibi ifadeler kullandi cok uzuldum inaninki. Butun bunlari neden soyledi bilmiyorum. Bu sene tekrardan sinava girdi ve dil puani bile alamadi dogrularindan cok yanlislari vardi cunki, 2 yillik bir bolum tercih etti ama 0.1 puanla giremedi, benim sondan girdigimi soyleyip alay eden insan sonuncu olarak bile yerlesemedi o bolume sonra ek yerlestirme sonucu 2 yillik ozel bir univ kazandi, suanda aramiz tekrardan duzeldi gibi ama ben bu soyledigi kelimeleri atamiyorum aklimdan, dilinden baska aklindan bambaska seyler dusundugunu dusunuyorum ve bu yuzden huzursuz oluyorum. Sizler ne diyorsunuzz?