- 14 Eylül 2016
- 24
- 8
- 1
- 32
- Konu Sahibi LimonlaZeytin
-
Merhaba :) mesajınız çok dikkatimi çekti ve gülümseme ile okudum. Benimde erkek arkadaşım Demokratik Kongolu. Hatta bende hikayemizi paylaşmıştım burada. Yaklaşık 4.5 aydır beraberiz bizde ve toplamda 10 aydır onu tanıyorum. Biz benim kişisel duvarlarımın sebep olduğu sıkıntılar dışında bi sorun yaşamadık henüz. Tabi o 6 yıldır burada yaşıyor, liseyi falanda burda okumuş. "Neden ben?" diye sormuşsunuz ya; inanın onun sebebi yok bence :) Yani benim sevgilimde çok yetenekli ve gerçekten çok iyi özellikleri olan birisi. Bazen düşünüyorum bu adamın benimle işi ne diye :) Ama bunun sebebi olsa olsa birbirini tamamlamak olabilir. Yanlış anlaşılmasın bende hayalleri amaçları olan ve bunlara ulaşmak için çabalayn biriyim ama onun durumu biraz daha farklı. Yani bildiği dillerin sayısı nerdeyse iki basamaklı sayılara ulaşıcakama var işte birarada olmamızı sağlayan bişey. Belki benzer ya da çok zıt olsada birbirini tamamlayan hayaller diyebilirim. Bu ilişki nasıl gider sorunuza cevap veremedim çünkü biz mesafe sorunu yaşamadık. Ama yaşadığınız ikilemler o kadar tatlı ki, bunların kıymetini bilin :) Bi dakika sonramızı bile bilemiyoruz sonuçta. O yüzden Allah' tan hayırlısını isteyin ve bu günlerin tadını çıkarın. Bi sorunuz olursa da seve seve cevaplarım :) Buarada maşallah, Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimize :)
Bizim kültürümüze hayran olan çok alman var. Benim yakın arkadaşım Almanla evli öyleki adam evlenmek için musluman oldu... Sevdikleri için yapmayacağı yok bazı Almanların karısının soyadını bile aldi buradan pay bic... Hakkında hayırlısı olsun cnm...
Almanyadalar cnm...Ne kadar güzel yaa :) Ay hadi o zaman hayırlısı! Çok sevindim arkadaşınız adına.Peki Almanya'da mı Türkiye'de mi yaşıyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?