Bir Alman ile ilişkisi olan var mı?

LimonlaZeytin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2016
24
8
1
32
Merhaba Kızlar :)
Açılmış konulara baktım ama yakın zamanda yazılmış, farklı milletten sevgilisi ya da eşi olanlarla ilgili bir konu bulamadım. O yüzden tekrar açıyorum. Ben Erasmus Programı ile Almanya'ya gittim. Aklımda hiçbir şekilde ilişki fikri olmamasına rağmen benden 7 yaş büyük bir Alman genci ile son 1,5 ay kala sevgili olduk. O benim hayatıma girmek için çabaladı hem de gideceğimi bile bile. Ayrıca Almanca konuşup anlaşabiliyorum fakat şakır şakır döktürdüğüm söylenemez. Rusların kırık Türkçe'si gibi Almanca'm var anlayacağınız ama bana konuşmamı çok sevdiğini söylüyor. İşin komik tarafı edebiyatla ve dil ile çok ilgili. Kendi dilini muhteşem derecede iyi kullanıyor ve bunu sözlü sanat olarak baya geliştirmiş. Dile bu kadar önem veren ve milyonlarca seçeneği olan 30 yaşında bir adamının benim gibi doğru düzgün konuşamayan biriyle ne işi olur diyorum bazen.İlişkimiz hala devam ediyor. 3 ay oldu beraberliğimiz ama çok şey yaşadık tabi o 1,5 aylık sürede. Her gün de Skype ile görüşüyoruz. Onun ailesi, babaannesi, dedesi beni biliyor hatta kardeşiyle vs hep beraber takılıyoruz. Evlilik istemediğini hiç düşünmediğini söyledi bana. Buna rağmen 2. haftada evlilik konuşmaya başladık. Çocuk sahibi olmayı çok istiyor. Ya kafam karıştı açıkçası biraz. Onun yaşadığı toplum çok daha özgür malum. Benim kültürümü de biliyor.Anlattım her şeyi.Buna rağmen devam ediyor. Tecrübe sahibi olan var mı aranızda? Genel olarak nasıl gider bu ilişki, neler yapmalı veya yapmamalıyım önerileriniz olursa çok sevinirim.
Saygı ve sevgilerimle,
Teşekkürler şimdiden.
Not: Konuyu başka bir yere açmıştım ama kapatılması için başvurdum. Farkettim ki burası çok daha mantıklıymış bu konu için.

Merhaba :) mesajınız çok dikkatimi çekti ve gülümseme ile okudum. Benimde erkek arkadaşım Demokratik Kongolu. Hatta bende hikayemizi paylaşmıştım burada. Yaklaşık 4.5 aydır beraberiz bizde ve toplamda 10 aydır onu tanıyorum. Biz benim kişisel duvarlarımın sebep olduğu sıkıntılar dışında bi sorun yaşamadık henüz. Tabi o 6 yıldır burada yaşıyor, liseyi falanda burda okumuş. "Neden ben?" diye sormuşsunuz ya; inanın onun sebebi yok bence :) Yani benim sevgilimde çok yetenekli ve gerçekten çok iyi özellikleri olan birisi. Bazen düşünüyorum bu adamın benimle işi ne diye :) Ama bunun sebebi olsa olsa birbirini tamamlamak olabilir. Yanlış anlaşılmasın bende hayalleri amaçları olan ve bunlara ulaşmak için çabalayn biriyim ama onun durumu biraz daha farklı. Yani bildiği dillerin sayısı nerdeyse iki basamaklı sayılara ulaşıcak ama var işte birarada olmamızı sağlayan bişey. Belki benzer ya da çok zıt olsada birbirini tamamlayan hayaller diyebilirim. Bu ilişki nasıl gider sorunuza cevap veremedim çünkü biz mesafe sorunu yaşamadık. Ama yaşadığınız ikilemler o kadar tatlı ki, bunların kıymetini bilin :) Bi dakika sonramızı bile bilemiyoruz sonuçta. O yüzden Allah' tan hayırlısını isteyin ve bu günlerin tadını çıkarın. Bi sorunuz olursa da seve seve cevaplarım :) Buarada maşallah, Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimize :)

Almanların hepsini genelleyemeyiz ki, erkeklerin de çeşit çeşidi var. Evlenmeyip 10 yıl 20 yıl birlikte yaşayan çok kişi gördüm bence saçmalık ama insanlar bu şekilde mutluysa mutludur ne diyeyim :)

Çooook teşekkür ederim! !! Mutlu oldum yorumunuzu okuyunca. Sizin de dediğiniz ve sahip olduğunuz gibi benim de farklı ve güzel özellikleri var.hatta kariyer anlamindadaha başarılıydı ondan ama işte insan dusunmeden edemiyor 30 yaşında adam dünyanın her yerinden birilerini bulabilmek kabiliyeti varken niye ben diye. Dediginiz gibi tamamlamak belki de... özelden de konuşuruz çok sevinirim. Hikâyenin merak ettim doğrusu, tabi isterseniz :)

Bizim kültürümüze hayran olan çok alman var. Benim yakın arkadaşım Almanla evli öyleki adam evlenmek için musluman oldu... Sevdikleri için yapmayacağı yok bazı Almanların karısının soyadını bile aldi buradan pay bic... Hakkında hayırlısı olsun cnm...

Ne kadar güzel yaa :) Ay hadi o zaman hayırlısı! Çok sevindim arkadaşınız adına.Peki Almanya'da mı Türkiye'de mi yaşıyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…