Bir Alman ile ilişkisi olan var mı?

LimonlaZeytin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2016
24
8
31
Merhaba Kızlar :)
Açılmış konulara baktım ama yakın zamanda yazılmış, farklı milletten sevgilisi ya da eşi olanlarla ilgili bir konu bulamadım. O yüzden tekrar açıyorum. Ben Erasmus Programı ile Almanya'ya gittim. Aklımda hiçbir şekilde ilişki fikri olmamasına rağmen benden 7 yaş büyük bir Alman genci ile son 1,5 ay kala sevgili olduk. O benim hayatıma girmek için çabaladı hem de gideceğimi bile bile. Ayrıca Almanca konuşup anlaşabiliyorum fakat şakır şakır döktürdüğüm söylenemez. Rusların kırık Türkçe'si gibi Almanca'm var anlayacağınız ama bana konuşmamı çok sevdiğini söylüyor. İşin komik tarafı edebiyatla ve dil ile çok ilgili. Kendi dilini muhteşem derecede iyi kullanıyor ve bunu sözlü sanat olarak baya geliştirmiş. Dile bu kadar önem veren ve milyonlarca seçeneği olan 30 yaşında bir adamının benim gibi doğru düzgün konuşamayan biriyle ne işi olur diyorum bazen.İlişkimiz hala devam ediyor. 3 ay oldu beraberliğimiz ama çok şey yaşadık tabi o 1,5 aylık sürede. Her gün de Skype ile görüşüyoruz. Onun ailesi, babaannesi, dedesi beni biliyor hatta kardeşiyle vs hep beraber takılıyoruz. Evlilik istemediğini hiç düşünmediğini söyledi bana. Buna rağmen 2. haftada evlilik konuşmaya başladık. Çocuk sahibi olmayı çok istiyor. Ya kafam karıştı açıkçası biraz. Onun yaşadığı toplum çok daha özgür malum. Benim kültürümü de biliyor.Anlattım her şeyi.Buna rağmen devam ediyor. Tecrübe sahibi olan var mı aranızda? Genel olarak nasıl gider bu ilişki, neler yapmalı veya yapmamalıyım önerileriniz olursa çok sevinirim.
Saygı ve sevgilerimle,
Teşekkürler şimdiden.

yabancı biriyle daha önce bir birlikteliğim olmadı ama ilkokuldan bir arkadaşım antalyada tatildeyken bir alman aileyle tanışıyor, derken bunlar baya samimiyeti artırıp görüşmeye devam ediyorlar. kız şuan o çocukla evli, almanyada çocuğun ailesiyle birlikte aynı evde yaşıyorlar. şuan gayet mutlular. darısı sizin başınıza:)

yabancı biriyle daha önce bir birlikteliğim olmadı ama ilkokuldan bir arkadaşım antalyada tatildeyken bir alman aileyle tanışıyor, derken bunlar baya samimiyeti artırıp görüşmeye devam ediyorlar. kız şuan o çocukla evli, almanyada çocuğun ailesiyle birlikte aynı evde yaşıyorlar. şuan gayet mutlular. darısı sizin başınıza:)

Ayy ne kadar güzel yaa :) E peki irtibatın var mı bu arkadaşınla? Kültür, dil, uzaklık, kariyer ne halde merak ettim açıkçası.Çok teşekkür ederim ilgin için de ayrıca :)

Ayy ne kadar güzel yaa :) E peki irtibatın var mı bu arkadaşınla? Kültür, dil, uzaklık, kariyer ne halde merak ettim açıkçası.Çok teşekkür ederim ilgin için de ayrıca :)
valla bayadır görüşmüyoruz, annelerimiz arada görüşüyor. çok detayını bilmiyorum açıkçası.. ama kendi halinde bir aileymiş bizim türk aile yapısı tarzında.. yabancılık çekmemiş öyle.. ama sana birşey diyim mi, yabancı erkekler türklere göre daha iyi bence. bizim türk erkekleri bildiğin hanzo. aldatması hakareti şiddeti hep bunlarda.. fırsatını bulsam bende isterim şöyle ingiliz italyan bir erkek arkadaşım olsun:)

X