bir akıl verin

Benim kizim da çok sinirli, sürekli suyuna gitmek gerekiyo. Hele uykuyu alamazsa sürekli aglar, vurur hiçbir şekilde mutlu olmaz. Ben mümkün olduğunca uyku saat ayarlamasi yaptım çok faydasi oldu. Bir de mümkün olduğunca disariya cikariyorum parka, tramboline vs. Hatta simdi havalar biraz sicak diye balkona havuz aldim onda cirpindi oynadik birlikte simdi de uyuyo guzelce çok sukur.
ne güzel mahallemizde park yok malesef dışarıya çıkaramıyorum

yapıyorum ama eşim yardımcı olmuyor kızılması gerekene kızmazken normal bişeye aşırı tepki veriyor sonrada ben bişey söyleyince kötü oluyorum eşim iyidir hoştur ama tutarsız davranıyor hem bana hem çocuga

O zaman oturup esinizle bu konuyu konusun. Ikinizde bir ip'ten tutmalisiniz ki cocugun kafasini karistirmayin... biri kizip digeri reaksiyon göstermez falan olmaz bence ...

Canim cocuklarin eline teknolojik alet vermeyin derim iyice beyinsiz bir nesil yetisiyor yazik gunah zekasini gelistirebilecegi yasina uygun pek cok oyuncak var onlardan almani tavsiye ederim
tam bi oda dolusu oyuncak var ama oynamıyor ben vermiyordum ama eşim ve amcaları sagolsun

O zaman oturup esinizle bu konuyu konusun. Ikinizde bir ip'ten tutmalisiniz ki cocugun kafasini karistirmayin... biri kizip digeri reaksiyon göstermez falan olmaz bence ...
aynen ama bilmiyorum kreşe gönderelim dedim göndermiyor

Anladım :) ben biraz ciddiye aldım sanki pardon...
Babaları çok örnek alıyorlar malesef...
Ama HerYerKaranlik HerYerKaranlik dediği gibi arkadaşı olması değişik şeyler yapması rahatlatacaktır onu...
keşke ama kuzenleri oyuna katmıyor odaya kitliyorlar oynamayı bilmiyor diye

aynen ama bilmiyorum kreşe gönderelim dedim göndermiyor

Aynen kres olsun veya kres'deki ögretmenlerle anlasin sirf sabahtan öglene kadar yollayin...
Veya kendiniz birsey organize edin. Arakdaslarinizin cocuklari ile hafta bir bi yerde bulusup beraber cicek ekin, resimler boyasinlar, sarkilar söylesinler... mesela siz "Ögretmen" ola bilirsiniz orada :))

tek ilk bebgimizi kaybettik eşim artık hiç bi konuda beni dinlemiyor sorunlu bi evliliğim var neyse ki 2 aydır kavga etmiyoruz bişeyler rayına oturuyor en azından
inşallah sorunlarınız düzelir ..mutsuz ortamda haklısınız insan geriliyor çocuğa da yansıtıyor....Allah kolaylık versin.

Aynen kres olsun veya kres'deki ögretmenlerle anlasin sirf sabahtan öglene kadar yollayin...
Veya kendiniz birsey organize edin. Arakdaslarinizin cocuklari ile hafta bir bi yerde bulusup beraber cicek ekin, resimler boyasinlar, sarkilar söylesinler... mesela siz "Ögretmen" ola bilirsiniz orada :))
hiç arkadsım yok :KK43:

tam bi oda dolusu oyuncak var ama oynamıyor ben vermiyordum ama eşim ve amcaları sagolsun
ama tablettin ben şöyle faydasını gördüm çoook değil beraber açıyoruz beraber kapatıyoruz renkleri sayılarını birlikte tekrar ediyoruz .. hatta renkleri ingilizce sayıyor kızım ..... sonra taşıtların seslerini dinliyoruz... hayvan seslerini dinliyoruz kızım tekrralıyor ...

Önce buna benzer kartlar almıştım ama tablet sesli olunca daha faydalı oldu gibi hatta renk şarkısı var onu mırıldanıyor onlarla birlikte... yani teknolojiyi nasıl kullandığınız önemliiiii yoksa teknolojiden zarar gelmez...:KK66:)

Tableti eline verip hadi sen yoluna ben yoluma demiyorum kiiii

ama tablettin ben şöyle faydasını gördüm çoook değil beraber açıyoruz beraber kapatıyoruz renkleri sayılarını birlikte tekrar ediyoruz .. hatta renkleri ingilizce sayıyor kızım ..... sonra taşıtların seslerini dinliyoruz... hayvan seslerini dinliyoruz kızım tekrralıyor ...

Önce buna benzer kartlar almıştım ama tablet sesli olunca daha faydalı oldu gibi hatta renk şarkısı var onu mırıldanıyor onlarla birlikte... yani teknolojiyi nasıl kullandığınız önemliiiii yoksa teknolojiden zarar gelmez...:KK66:)
eşleştirme ve sayı oyunlarını bende yükledim çogunu ögrendi

ama iste aralarina gire gire ögrenicek biraz soguk suya atmaniz gerek oglunuzu... bence reklam yüzünden sinirlenmesi pek normal degil :/
aralarına almıyor gecen oglumla faturaları yatırmaya gittim 1 1.5 saat bekledik 3 3.5 yasında bi arkads buldu çok güzel oynadılar ama kuzenleri aralarına alsa dahada iyi olur:KK43:

eşleştirme ve sayı oyunlarını bende yükledim çogunu ögrendi
yaniiii ne güzel şartlar değişti bizim büyüdüğümüz zamanlar gibi olmuyor olamazda zaten....sadece birlikte tableti kullanın derim... benim bir arkadaşım var onun kızıda benim kızımdan 1 haftalık büyük hiç konuşamıyor kızımın renkleri ingilizce saydığını görünce şaşırdı....dedi bende artık düzenli açıp duymasını sağlayacam dedi...

aralarına almıyor gecen oglumla faturaları yatırmaya gittim 1 1.5 saat bekledik 3 3.5 yasında bi arkads buldu çok güzel oynadılar ama kuzenleri aralarına alsa dahada iyi olur:KK43:

Evinize davet edin oglunuzun oyuncaklari ile oynamak istiyorlarsa mecbur aralarina alirlar :KK53::KK53:

ama Bacim o zaman kocan seni eve tikiyor yani sirada oglunu! nasil bir yerde yasiyorsun sen? Krese yollamaz ... park desen yoook...
zaten 2 arkadsım vardı 1 i irtibatı kesti kacarak evlenmişti ailesiyle bile görüsmüyor digeride durumları iyi diye beni hor görmeye basladı sonra sonra oda irtibatı kesti

zaten 2 arkadsım vardı 1 i irtibatı kesti kacarak evlenmişti ailesiyle bile görüsmüyor digeride durumları iyi diye beni hor görmeye basladı sonra sonra oda irtibatı kesti
komşularım çogu kimse alınmasın ama aptal yani burdakiler cingan diyor malesef maddi durumdan ötürü evi degiştiremiyoruz

Eşinizin ne biçim annesin dyor ya işte tam orada küreenen kuracan ağzının ortasına.
O biçim anneyim işte diycen.
Tövbe yarabbim.Bıraksan yarım saat bakamaz ama çocuğa.

X