Bir akıl verin?

Dominiksylwwia

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2018
70
15
26
Lütfen üşenmeden okuyun. Benim makatta sıkıntı var inanın çatlak mı hemoroid mi bilmiyorum doktora gittiğimde çatlak olduğumu söyledi 1 buçuk ay önce daha sonra tam geçmediğinden kontrole gittim bu seferde sadece çatlak değil hemoroidde var sende dedi her gittiğimde farklı ilaçlarla haplarla eve geldim ben yine geçmedi. Dün özelde muaniye oldum adam bana hemoroidimin küçük önemsiz olduğunu fakat çatlağımın olduğunu söyledi 2 haftada geçmediyse botoks mudahele etmemiz gerektiğini söyledi. Fiyatı 1100 tl ailem fiyatı duyunca çıldırdı anlayacağınız çok pahalı diye izin vermiyor. Bugün tekrar devlet hastanesine gittiğim çatlağımın olduğunu ama botoks yaptırmaya gerek olmadığını söyleyip bana dışkı yumaşatıcı şurup yazdı. Yine bugün 2. defa başka hastaneye gittim oda bende hiçbir şeyin olmadığını söyledi sinirden gülüyorum şu an amk ne dedikleri belli değil ne yapacağım ben akıl verin yaşayan bilen yok mu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…