Bir akil verin

empula

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
336
232
18
34
Biz yeni evliyiz gorumcem daha ilk haftalarda uyurken sabah 10,11lerde arar esimi ,duymayinca esime neden acmadin falan diye trip atardi bir kac kez tersledi farkinda misin yeni evliyim ben diye uzun sure yapmadi bunu. (Ben mesafeliyim kendisiyle daha once de bazi olaylardan oturu )
Bugun ailemde biz de kalabaligiz beni aradi o esin denen olcak adam,sahsiyet (lakayt bir edayla) neden telefona bakmiyor dedi ben de ayni ses tonunda misafirlerimiz geldi ya hani ondan dedim ayy canimmmmm dedi.... duymadim icerdeydi dedi esim nolmus onemli bisey mi olmus ?dedi ben de kapattim her zamnki ablan neden acmamissin diyor dedim.ozellikle de babam durumu farketti.esim cok duskun ablasina ama bazen daraliyorum..bir yere gidicez misal cagiriyruz gelene kadar trip ustune trip yiyoruz.

Esim cok ciddiye almiyor misal donmedi bile noldu niye aradin diye ama ben cocuk gibi davranmasindan son derece rahatsizim. nasil izah edebilirim durumu aslinda farkinda ama benim huzursuz oldugumu iyi bir dille anlatmam lazim.bu kadar olmaz ki ya.surekli aradiginda hazir olda bekleyemeyiz ki..kardesinin evlendigini kabul mu edemedi idrak mi edemedi anlamis degilim.

Son düzenleme:
Sen de acma niye aciyorsun ki .Benim esim de yanimda surekli telefon görüşmesi yapıyordu ben de soyledim ben senin yaninda sadece senle zaman geciriyorum telefon gorusmelerini baska zamanlara saklasan diye simdi calinca kendisi mesgule aliyor

Aynen bu şekilde söyleyin rahatsız olduğunuzu . Siz onun çocuğu değilsiniz. Bi özeliniz olduğunu hatırlatın. Her zaman her dakika müsait olamazsınız ve bu görümcenizin size tirip yapmasını gerektirmez.
Bir an önce önünü alın yoksa kesemezsiniz.

Sen de acma niye aciyorsun ki .Benim esim de yanimda surekli telefon görüşmesi yapıyordu ben de soyledim ben senin yaninda sadece senle zaman geciriyorum telefon gorusmelerini baska zamanlara saklasan diye simdi calinca kendisi mesgule aliyor
Onemli bir sey vardir belki gelip gidecektir diyr actim ama sirf geyik sirf merak uzerine bir de esimin azar isitmesi

Aynen bu şekilde söyleyin rahatsız olduğunuzu . Siz onun çocuğu değilsiniz. Bi özeliniz olduğunu hatırlatın. Her zaman her dakika müsait olamazsınız ve bu görümcenizin size tirip yapmasını gerektirmez.
Bir an önce önünü alın yoksa kesemezsiniz.
Bana degil de esime yapiyor sanki cocugu var karsisinda gecen sıklmasin diye cagirdik beni yormayin oraya gelemem falan diye tersliyor.nasil sinirim bozuldu suanda ya !

Onemli bir sey vardir belki gelip gidecektir diyr actim ama sirf geyik sirf merak uzerine bir de esimin azar isitmesi
Surekli niye cagiriyorsunuz onu da anlamis degilim biraz mesafe koyun ne kadar cok görüşürseniz o kadar icli disli olur dur diyemezsiniz .

eşinle aralarında olan ilişkiye karışma. sen yok say. ararsa açma. ne diye uğraşıyosun ki?
Ugrasmiyorum tavrindan rahatsizlik duyuyorum her seferinde esimi cocuk gibi azarlamasi zoruma gidiyo esim takmiyo ama benim canimi sıkıyo daha da acmam zaten

Surekli niye cagiriyorsunuz onu da anlamis degilim biraz mesafe koyun ne kadar cok görüşürseniz o kadar icli disli olur dur diyemezsiniz .
Surekli degil de durumu biraz kotu bazen uzuluyorum hava alsin degisiklik olsun diyorum ama iyilikten maraz doguyor

Uslubu bu skilde bozmamali gorumce. Soyleyin sert bir sekilde duzgun konussun. Yoksa da sizi aramasin abisini arasin,mesaj atsin.

Ama sabah 11 diye bir saat yoktur,oglendir o ;) ve esiniz evlendi diye telefonlari acmiyorsa bilin ki birkac sene sonra sizin de telefonlarinizi acmaz. İnsan nasil duymaz telefonu hayret. Bana sorumsuzluk geliyor boyle durumlar. İnsan ailesiyle esi arasindaki dengeyi duzgun kurabilmeli ki boyle diyaloglar yasanmasin

Size karşı değilse tavrı,eşinizle olan ilişkisine Karışmayın.kardeş onlar.demek ki eşin için önemli değil.siz konuşmaları duymamaya çalışın.

Eşin ister açar şayet açmaz

Lakin o neden açmadı derse seninle konuşunca sor derim

Ben de açmam arada

Bazen Cidden duymam telefon sessizde kalır evin öbür tarafında olur vs vs

Ama biri eşime neden açmadı derse ne bileyim ben der

Siz onun adına duymadı vs demeyin o ikisinin sorunu

Lakin yeni evli olsanız da 11 erken bir saat değil ki yani sırf muhabbet etmeye aranabilecek bir saat

Bence gorumce denen sahsiyet sizi kıskanıyor ve kabullenemedi besbelli , biricik kardesi suan evli mutlu huzurlu baska bir evde yasiyor ve bu gorumce gormim ömrümce denilecek şahsiyet buna icerlemis durumda nasil huzursuz etsem rahatsiz etsem kendimi belli etsem tarzinda ve sakın zayif noktanizi yani sinir oldugunuzu ona belli etmeyin bunu ömür boyu kullanmasin size.. RABBIM kolaylik ar versin size ve bol mutluluk +huzur

Uslubu bu skilde bozmamali gorumce. Soyleyin sert bir sekilde duzgun konussun. Yoksa da sizi aramasin abisini arasin,mesaj atsin.

Ama sabah 11 diye bir saat yoktur,oglendir o :KK66: ve esiniz evlendi diye telefonlari acmiyorsa bilin ki birkac sene sonra sizin de telefonlarinizi acmaz. İnsan nasil duymaz telefonu hayret. Bana sorumsuzluk geliyor boyle durumlar. İnsan ailesiyle esi arasindaki dengeyi duzgun kurabilmeli ki boyle diyaloglar yasanmasin
Evliligimizin ilk haftasindan bahsediyoruz yorgunuz uyuyoruz vs. ? Ayrica cok sacma bir bakis acisi.esim bilerek acmamazlik yapmiyor hic mi sarja takmiyor sessize almiyorsunuz ? Bu sekilde duymayinca sorumsuzluk oluyor ve bana da ayni seyi yapacagi anlamina mi geliyor.senelerdir tanirim esi daha 1 kez boyle bir sorunum olmadi o da biliyor ablasinin amacini

Size karşı değilse tavrı,eşinizle olan ilişkisine Karışmayın.kardeş onlar.demek ki eşin için önemli değil.siz konuşmaları duymamaya çalışın.
Evet az once haklisin ama ben takilmiyrum sen de takilma her seyi taksam oooo dedi.ben de azar yemege devam et o zaman hicte gucenmiyosun dedim.sarildi falan.takmicam ama ben de daha acmam

Evliligimizin ilk haftasindan bahsediyoruz yorgunuz uyuyoruz vs. ? Ayrica cok sacma bir bakis acisi.esim bilerek acmamazlik yapmiyor hic mi sarja takmiyor sessize almiyorsunuz ?
Sacma bakis acisi degil sadece ayni fikirde olmayabiliriz. Siz daha saygili olmalisiniz ;)
Telefonum sessizde de olsa duyarim, cocuk uyuyordu da acamadiysam da mesaj atarim,her durumda bir sekilde geri ararim. Bu bir gorgu kuralidir. Birisi telefona cevap veremezse mutlaka geri donmelidir.

Evliliginizin ilk haftasi da olsa saat 11 cok erken degil. İki kardes gayet normal konusabilir. Siz mudahil olmayin,esiniz acmiyorsa acmasin yine ama sizin sinir olmaya hakkiniz yok ki iki kardesin bilecegi is

Eşin ister açar şayet açmaz

Lakin o neden açmadı derse seninle konuşunca sor derim

Ben de açmam arada

Bazen Cidden duymam telefon sessizde kalır evin öbür tarafında olur vs vs

Ama biri eşime neden açmadı derse ne bileyim ben der

Siz onun adına duymadı vs demeyin o ikisinin sorunu

Lakin yeni evli olsanız da 11 erken bir saat değil ki yani sırf muhabbet etmeye aranabilecek bir saat
Sadece bir saati yazmisim yeni evlendigimiz hafta surekli aradi erken satte de aradigi oldu simdi tam hatrlamiyorum belki uyanip o saatte gormustum ve her seferinde neden acmadin diye darladi.sonra beni ariyor o kocana soyle falan uslubuyla.bundan sonra sen soylersin diyicem.

Sacma bakis acisi degil sadece ayni fikirde olmayabiliriz. Siz daha saygili olmalisiniz :KK66:
Telefonum sessizde de olsa duyarim, cocuk uyuyordu da acamadiysam da mesaj atarim,her durumda bir sekilde geri ararim. Bu bir gorgu kuralidir. Birisi telefona cevap veremezse mutlaka geri donmelidir.

Evliliginizin ilk haftasi da olsa saat 11 cok erken degil. İki kardes gayet normal konusabilir. Siz mudahil olmayin,esiniz acmiyorsa acmasin yine ama sizin sinir olmaya hakkiniz yok ki iki kardesin bilecegi is
Esin senin telefonunu da acmaz derseniz kusura bakmayin ama sacma bakis acisi derim.ben ablasi gibi kafamda 39483893.. tilki ile aramiyorum muhakkak ihtiyacim vardir kendisi de geyik yapacagini bildiginden donmuyor onun disinda herkese tavri farkli

Back