bır aıle boylemı olmalı

dolphins

gelecegi görebilsem
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
270
0
arkadaslar.bız yanı ben evlenmeden once altı kısılık bırbırını cok seven bır aileydık ıkı abım ve bır ablam var .tabııkı en son ben olmak uzere hepımız evlendık.ama sımdı aramızdakı dıyaloga bakıyorumda.herkes kendı halınde...yanı mecburıyetten bıraraya gelıyoruz.hatta ıclerınden bazılarının annemle vbabamla bıle sorunları var.bu yuzden cok uzuluyorum.bence bıra aıle bırbırınre bundan daha fazla baglı olmalı.mesela abılerım..onları cok sevıyorum.ama sanırım onlar bıraz hanımkoylu oldular.gercı ablamda oyle.hepsının ılkonce esı gelıyor..ama bana gelınce...ben yerı geldıgınde onlar ıcın esımı bıle kırabılıyorum..sızce bır aıle boylemı olmalı

zamanla insanlar değişyor,hayat bazen eşler.... aile kavramı yok oluyor bizi büyütüp emek veren anne ve babamızı bıle kırabiliyoruz.halbukı su 3 gunluk dunyada sıkı sıkı sarılmak lazım sevdıklerımıze..aile kavramı böyle olmamalı kardeşlık de öyle herkez kendı derdınde benım kardesım nasıl annem babam nası dıyen yok.....haklısın aile kavramı çok değıstı..degerini bilmıyor insanlar..

hayat hiç insanın beklediği gibi
ilerlemiyor arkadaşım.aileye yeni insanlar katılınca
hayatların bu denli değişmesi
normal aslında.ama keşke iyi yönde değişimler
olsa tabi.

Ee evlenince yeni bir ailede kuruluyor..
Bu gerçeği kabul etmek lazım.. Bu gerçeği kabul edemeyen insanlar ya sorun yaşıyor yada sorun çıkarıyor.

:bbo:Aileye yeni katılanlar (gelin-damat) ve onların aileleri olunca işler çok değişyo..:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…