Bir 2. Çocuk konusu da benden🧿

Her an hamile kalabileceğiniz muamma.Her hamilelik kötü geçecek diye birşey yok.Bence tam zamanı.Yerinizde olsam ikinciyi düşünürdüm.Kariyer bir şekilde geliyor.

Kız nuniş nowababee yapardim diyosun bana yapmazdim diyosun. Beni mi begenmedin annelik potansiyeli gormedin? Ben bi tane buyuttum canim sıkıntısını zorlugunu biliyorum.

2.çocuk istiyorsanız yapın derim,ilk çocukta bende çok zorlandım ama 2. Çocugumu daha kolay büyüttüm,deneyim oluyor,birde ilk çocugumda hamileliğim benimde çok zor geçti,ikincide son ana kadar gezdim,ev taşıdım,çok rahat geçti.Özetle her çocuk her hamilelik aynı olmuyor

Hamilelik bu kez yine aynı olacak diye bişey yok. Ama hamilelik zor bir durum zaten bence. Pek istiyor gibi de gelmediniz. Yaşınız genç. Net isteyene kadar bekleyin bence

Hamilelik bu kez yine aynı olacak diye bişey yok. Ama hamilelik zor bir durum zaten bence. Pek istiyor gibi de gelmediniz. Yaşınız genç. Net isteyene kadar bekleyin bence
Yani 2. Çocuğu evet istiyorum ama şimdi değil dediğiniz gibi. Teşekkür ederim

Bence hamile kalsanız bile eğer yine aynı sorunu yaşarsanız en önce size ne faydalı ise onu yapın, gerekirse çocuğu aldırın. Bir tane çocuğunuz varken 2.ni düşünüp çocuğu annesiz bırakma riskini almayın.

Evlatlık da alabilir. Ölüm riskini almaya değer mi?

Şöyle, hayati bir riski yok sadece çok acı çekiyorum. Tabii kesin karar verirsem gerekli tüm kontrolleri yaptırıp öyle düşünürüm, diğer türlüsü mümkün değil zaten. Yorumunuz için çok teşekkür ederim

Evet benim de aynıydı ilk beş ay hayat felç.

Yani 2. Çocuğu evet istiyorum ama şimdi değil dediğiniz gibi. Teşekkür ederim
Ben de sizin gibi ikinci için kararsızım. Hormonlar ve kardeşi olsun hissi falan. Ama yeni bir dil ögrenmek istiyorum şuan iş gereği. Kendime vakit de ayırmak istiyorum. Aceleye gerek yok üc yıl sonra olsa da olur bence. Kesin karar verinceye kadar brkleyeceğim

Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım tüm isteklerinizi gerçekleştirirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…