- 6 Şubat 2015
- 456
- 229
- 32
-
- Konu Sahibi winchesterr
Teşekkürler. Depresyon sonucu maniye girdigimde zorla hastaneye götürüldüğünde öğrendim doktorum lityum yazmıyor kafasına göre tedavi uyguluyo işe yaramadığını düşünmeye başladım artıkKolay gelsin cnm allah yardımcın olsun ,neden dr unu değiştirmek istiyorsun ,birde şimdi dengedemisin yani normal epizoddamısın ,depresyon geçirdinmi
Nezaman ne şekilde öğrendin hastalığını. Bnm de kardeşim manide anlaşıldı hasta olduğu atak geçirdi sonra akabinde depresyon ,6ay önce falan şimdi normal e dondu gibi ama ilaçlarını düzenli kullanıyor
Lityumun eşdeğieri ilaçlarda var belki onları kullanıyordurTeşekkürler. Depresyon sonucu maniye girdigimde zorla hastaneye götürüldüğünde öğrendim doktorum lityum yazmıyor kafasına göre tedavi uyguluyo işe yaramadığını düşünmeye başladım artık
prosac maniye sebep olan bi ilacmıs ve bana yuksek dozda aldırıyor kafam karışık aşırı derecedeLityumun eşdeğieri ilaçlarda var belki onları kullanıyordur
Teşekkür ederim.kapandım eve dediklerini yapıcam: )Canim geçmiş olsun.aİlaclarini düzenli kullan ve canını hiç biseye takma.sosyal alanlarada aktif ol.el sanatları , ahcilik ursu vs gibi sevdiğin şeyleri takip et