Bilmiyorum ne zamam gecer ki bu durumlarÇok geçmiş olsun anksiyete ve eşlik eden depresyon eklendi hiç bosey yapmak içimden gelmiyor mide bulantısı nefes alamama hissi napicaz böyle arkadaşlar
Sizinki de depresyon olmasın bnde sizin gibiyim sabahları uyanıyorum sanki kötü bisey olmuş gibi korku ve panik haldeyim paniği daha da artıyor aklıma kötü düşünceler geliyor kendimi kontrol edemeyip ya zarar verirsem kendime diye hiç bisey yapasım yok ruhumcekilmisgibiBilmiyorum ne zamam gecer ki bu durumlar
Olabilir ama sakin olun bu gunlerde geçer inşallah ben doktoru mu değiştireceğim sizin hastalığız ne peki bipolar miSizinki de depresyon olmasın bnde sizin gibiyim sabahları uyanıyorum sanki kötü bisey olmuş gibi korku ve panik haldeyim paniği daha da artıyor aklıma kötü düşünceler geliyor kendimi kontrol edemeyip ya zarar verirsem kendime diye hiç bisey yapasım yok ruhumcekilmisgibi
Yok hayır anksiyete var bnde buna eşlik depresyon başlangıcıOlabilir ama sakin olun bu gunlerde geçer inşallah ben doktoru mu değiştireceğim sizin hastalığız ne peki bipolar mi
Anladim geçmiş olsunYok hayır anksiyete var bnde buna eşlik depresyon başlangıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?