• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bipolar duygu durum bozukluğu

Gulden03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2022
6
3
1
27
Düğümden sonra bipolar oldum hastanede yattim eşim benden ayrıldı bi kendime gelemedim surekli düşünüyorum iş yapmak istemiyorum surekli yatmak istiyorum telefona oynuyorum lityum ve abizol kullanıyorum ilk aylarda bipolar iğnesi yaptilar bende ters etki yapti intihar etmeyi düşüyorum kaygilarim var geleceği düşünemiyorum herşeyden korkuyorum yapamıyorum benim gibi olan var mi 5ay oldu

Benzer süreçten geçtim, doğumdan sonra oldu bende de. Mani sonrası depresyon geçirdim ilaç kullanıyorum çok kötüydüm şimdi biraz daha toparladım. Psiyatristle tekrar görüşün ilaçları düzenlesin

Çok geçmiş olsun anksiyete ve eşlik eden depresyon eklendi hiç bosey yapmak içimden gelmiyor mide bulantısı nefes alamama hissi napicaz böyle arkadaşlar

Bilmiyorum ne zamam gecer ki bu durumlar
Sizinki de depresyon olmasın bnde sizin gibiyim sabahları uyanıyorum sanki kötü bisey olmuş gibi korku ve panik haldeyim paniği daha da artıyor aklıma kötü düşünceler geliyor kendimi kontrol edemeyip ya zarar verirsem kendime diye hiç bisey yapasım yok ruhumcekilmisgibi

Sizinki de depresyon olmasın bnde sizin gibiyim sabahları uyanıyorum sanki kötü bisey olmuş gibi korku ve panik haldeyim paniği daha da artıyor aklıma kötü düşünceler geliyor kendimi kontrol edemeyip ya zarar verirsem kendime diye hiç bisey yapasım yok ruhumcekilmisgibi
Olabilir ama sakin olun bu gunlerde geçer inşallah ben doktoru mu değiştireceğim sizin hastalığız ne peki bipolar mi

Back