- 27 Ağustos 2014
- 861
- 375
- 323
- Konu Sahibi Morbidanqel
-
ilaç şart teyzemden biliyorum kanda lityum değeri düşüyor dengelenmesi için maalesefpsikoterapi alın.
ilaç ilaç nereye kadar.
ilaç şart teyzemden biliyorum kanda lityum değeri düşüyor dengelenmesi için maalesef
aklımda yanlış kalmış o haldeHayır, kandaki lityum değeri bipolar hastalarında da normal, değer düşüklüğü yaşanmıyor.
Doktorlar sadece lityum oranını normal üstü arttırarak atak ortamı oluşma riskini düşürüyor.
Suni bir korunaklı bölge ayarlıyorlar yani.
Bu yüzden her 20 günde bir kan tahlili isteniyor, yüksek dozdan hasta zehirlenmesin diye.
Ilac ilac omrunun sonuna kadar Allah korusun bipolarin sonu tedavisi aksarsa sizofreni.psikoterapi alın.
ilaç ilaç nereye kadar.
Bipolar neki?
Bipolar olduğunu nerden anladın peki? Belirtileri neydi?teşekkür ederim hem hastalık hemde ilköğretim mat öğretmenlıgi ne kadar zor oldugunu siz dusunun. hep arkadaslarim son sinifa gectiler benden dusuk not olanlar ben beklemedeyim aynaya bile bakamiyorum 60 kilodan 90 kiloya vurdum. 70 kilo ya duserim belki diye burda devlet hastanesinde akupuntura baslayacagm.yurtta kaliyordum yurt ortami cok kotu diye ailemle eve ciktik odaklanma sorunum var ciddi bir sekilde karamsarlik.
sayfada benim gibi bipolar bozukluğu olan var mi ben 22 yasina girecegim ve hastaligimin ciddiyetini yeni anladım üniv hayatımı çok ciddi etkiledi ünive girmem 1 yıl sonra oldu tam 3.sınıftaydım çok güzel gidiyordum zor bir bölüm olmasına ragmen sonbaharın vizeleri cok iyiydi finallerin hiçbirine giremedim. hastanede yattım hastalıgım aglama nöbetleriyle tekrarladı ve bir yılım heba oldu.. 7 yıldır bu ilaçlar yüzünden 30 kilo aldım doktor kullanmak zorunda oldugumu söylüyor neye bulastiysam hep elime yüzüme bulastirdim o yüzden gönül işleriyle uğrasmiyorum okulumu bitirmeden. benimle ayni hastaliga sahip olanlar nelere dikkat etmeliyim suan serequel ve depakin kullanıyorum.
psikoterapi alın.
ilaç ilaç nereye kadar.
2009 da psikiyatriste gitmistik cok küçükken içedönüğüm diye sosyal fobi anksiyete teshisi konuldu. sonra bipolar oldugumu bu hastaneye yattıgmda anladim iyi bir doktora gtmk gerek kesinlikle kimi zaman para harcama istegi kimi zaman hicbir sey istememe bu dengesiz olan benim.Bipolar olduğunu nerden anladın peki? Belirtileri neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?