• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bipolar bozukluğu ve panik atağı olan arkadaşlar gelin dertleşelim

beyonce06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
47
1
36
Ankara
arkadaşlar arnızda bipolar olan ya da panik atak hastası olan yada ikisini de olan varsa gelin paylaşalım sohbet edelimkaydirigubbakcemile5 30 yaşımdayım ve bipolarım 4 yıldır ilaç kullanıyorum amma yine de ataklarım oluyoo,alıştım artık bu hastalığa ve çok iyi tanıyorum onu.artık bebiş istiyorum ve dr umla ilaçları azaltmaya başladık ama ben korkuyorum ya atak yaşarsam ya maniye girersem yada daha beteri depresyona girersem diyeeyvahedigeldismile bi de panik atak illeti çıktı başıma geçen yaz..iki ayım her gün panik atakla geçti.Allahıma çok şükür ki geçti ama arada bir oluyor gene ve iç sıkıntısı bi de..hamilelik nasıl geçecek endişeliyim ...

canım hiç bebegin oldumu??

hayır canım bebeğim olmadı hiç.ama şu an çok istiyorum ,ilaçları bırakmaya çalışıyoruz.bakalım hayırlısı ama arada bir panik atağım tutuyo,ilaçları bırakmaktan da korkuyorum :sinifsinif: ya atak geçirirsem diye.
sen bipolar mısın yoksa panik atağın mı var? yoksa benim gibi ikisi birden mi?
öpüyorumzemuszemus

Ben varım..şakkıdı

kusko canım,bipolar mısın,panik atağın mı var? yoksa piyangodan ikisi birsen mi çıktı?yerimseniben ben 4 yıldır bipolar bozukluk tedavisi görüyorum.panik atak illeti yle de geçen yıl tanıştım,hayatım kabusa döndü:kızgın: ama şimdi iyiyim çok şükür .öpüyorumzemuszemus

Yıllardır depresyon tedavisi görüyordum.2 sene kadar önce bipolar teşhisi kondu.:sinifsinif:Panik atak şimdilik yok.eyvahedigeldismile Yalnız ben depresyon tedvasi görürken hamile kaldım.Dr.ilacı bırakmamı tavsiye etti.Bende hemen bıraktım.Ama korkutmak gibi olmasın da 9 ay çok kötü geçirdim.Fiziken çok iyiydim de.Neyse doğum geçti.Emzirme geçti.Ben ilaçlarıma başladım da rahat ettim.Ama hamileyken de antidepresanlar kullanılabiliyormuş.Dr.öyle dedi.Mecbur kalınırsa napcak insan.??Allah gönlüne göre versin canım.Beni çok iyi anlıyorum.

ben bıpolar yakınıyım..ablam bıpolar..panıkatak yok..yalnız ablam 2.bebegının 9.ayında ciddi sekılde atak gecırdı ve sezeryanle bebegı aldılar ve sonrasında ablam hastaneye yattı..3ay sonra bebegını elıne alabıldı ancak..gectı hepsı ama cok tedbırlı olmak gerek..canım sen özel doktorun varsa onunla görüşerek kontrol altınd tutularak olabıllır bebegın..bu hususta cok dua etmek lazım..ınsallah olur.cok korkma..

benimde abim bipolar 10 senedir
arada maniye giriyo ialçların dozu artıyo veya değişiyo allahım hepinize şifa versin çok zor bir hastalık :Saruboceq:

kızlar bu hastalıklar da ataklarınız ne zaman gelıyo?ben doktora gttım hergun carpıntım oluyo kalp atıslarını duyumsama seklınde ve bazen yuksek nabızda eslık edıyo buna.mesela bugun carpıntım sabah 12 gbı basladı yeni 5gıbı gectı ama kalbımın atısları uzaktan bıle goruluyodu ustumdekı bluz sallanıyodu ve boynumuzda tam cukur varya orda tık tık nabız atısı goruluyo rahat sekılde.tahlıllerde bıkac degerım dusuk cıktı ılac kullanmaya basladım ayrıca kardıyolaga sevk edıldım.ama merak da edıorm panık atak gbı bısey olabılır mı dıye.panık atak hergun gelıyo mu durup dururken ortada bısey yokken??annem psıkolojık olduunu dusunuyo ama ben suan rahat bı donemdeyım 2-3 yıldr devam edıyo carpıntılarım

Son düzenleme:
arkadaşlar arnızda bipolar olan ya da panik atak hastası olan yada ikisini de olan varsa gelin paylaşalım sohbet edelimkaydirigubbakcemile5 30 yaşımdayım ve bipolarım 4 yıldır ilaç kullanıyorum amma yine de ataklarım oluyoo,alıştım artık bu hastalığa ve çok iyi tanıyorum onu.artık bebiş istiyorum ve dr umla ilaçları azaltmaya başladık ama ben korkuyorum ya atak yaşarsam ya maniye girersem yada daha beteri depresyona girersem diyeeyvahedigeldismile bi de panik atak illeti çıktı başıma geçen yaz..iki ayım her gün panik atakla geçti.Allahıma çok şükür ki geçti ama arada bir oluyor gene ve iç sıkıntısı bi de..hamilelik nasıl geçecek endişeliyim ...

merhaba bende 2 yildir panik atak hastasiyim bir cocugum var ama bende cok garib bu hastaliga yakalandikdan sonra ilac kullandim 6 ay yendim hastaligimi ondan sonra evlendim cok mutludum arada taniktilarim oluyodu ama o kadarda kafama takmiyodum sonra hamis kaldim her sey guzel gidiyodu derken dogumdan 1 ay sonra ucakta gelirken panik atak partlak verdi simdi cok kotuyum anksiyetemde var beni yoran pANIK Atak diyil anksiyete simdi bebeyim 1 yasinda ama atak geldiyi zaman bebeyi agliyinca cok kotu oluyorum darali

ben değilim önce bunu söyleyeyim :) bipolar bozukluğu diye görünce aklıma izlediğim bi hint filmi geldi aynı hastalığa yakalanan birini anlatıyordu filmin adı moonu. Tavsiye edilir.

arkadaslar bipolarin ataklari nasil oluyor?ben birden sinirlenip cok sevdigim insanlara kufur ediyorum.sonra biraz zaman gecince ozur diliyorum.cift kisilikli gibiyim.kendimi tanimakta cok zorlaniyorum.

Psiyatra gire bendede bipolar ve dismorfofobi varmis.. plastik cerrahi sende simetri takintisi var dediginde sirf geyigine gittim (simetri takintim yok cunku) .2 tani birden koydu..2aylik bipolarim maniden depresyona girmekten korkanlar var yorumlarda ne ki bunun etkileri ?

Back