• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bipolar biri iyi bir universitede iyi bir bölüm bitirebilir mi?

falwlessone1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2023
1.103
-43
38
Ea da ilk 50 bine girsem yeter.Seneye 2.mezun olarak sinava yeniden girmeyi düşünüyorum.
Tedavim de ancak o zaman tamamlanır tahminimce.
Su anki halimle çok isteksizim birçok konuda.
Hayattan hiçbir isteğim yok diyebilirim hiçbir şeyi çok fazla istedigimi sanmıyorum 1 şey hariç.O da iyi bir üniversite değil.
Duygularım çok farklı.Istemekle ilgili büyük sıkıntım var.

Evet farkli psikiatrik hastaliga sahip insanlar guzel bolumlerde okuyup mezun oluyor. Tabi dr kontrolunde.
Ama ea 50 binle ne iyi bir okul ne de iyi bir bolum gelir. Calismamaya devam edersen 2 degil 20 yilda bile vasatin uzerine cikman mumkun degil.

bu isteksizlik acaba bipolar hastalarının en büyük sorunu olabilir mı? benim kız kardeşim de biopolar ne çalışmak istiyor ne geleceği ile ilgili birşey yapmak. bence okuyabilir ve başarılı da olabilir. biraz hırs yapmanız lazım. kendinizi gaza getirin geleceğiniz için birşeyler yapın. hastalığınız kontrol altında tutulduğu sürece başaramayacağınız birşey yok bence.

Hatta ilacını aksatmaz doktor onergelerine tamamen uyarsa gerekli destek sağlandığında neler neler yapar .Sasarsin konu sahibi ... Gayet de ileri seviyede başarılı olabilir.Hatta çevresini bile geçebilir kesinlikle

Kardeşim bipolar her konuda o da çok isteksiz şimdi okuyacağım diyor bi heves ama ben pek sanmıyorum açıkçası çünkü sadece göstermelik ders çalışıyor. Sırf bi işe girip çalışmamak için evde yatıyorsun demeyelim diye. Sizde eğer isteksizseniz olacağını sanmıyorum ilginiz olan bir alana yönelmelisiniz bence.

Kendini biliyorsun bak farkındasın konu sahibi bu ayrımı yapıyorsun ve tedavi oluyorsun sen basaracaksin yaz bunu bir kenara ve bu hedefte devam et inan kendine bende inanıyorum sana öyle diyorum ha gayret tedaviyi bırakma ve kendinde bir eksiklik görme çevrenden ailenden destek iste her ne olursa olsun onların sonsuz bir hadi hadi demeleri gerekiyor.Kolay değil beyin farklı çalışıyor ama ritmi tutturursan başarırsın.Ustelik tek sen muzdarip değilsin çevremizde ansiyete panik atak çoklu kişilik OKB depresyon yani var var .Artık çok sık rastlanır oldu herkes bir şekilde tedavi ile destek ile yaşıyor yaşayacak.Ocu değil çok normal geliyor bana ben iyi olup hicbirseyi olmayana sasirmaya başladım bu tuhaf dünyada.

Bipolar arkadaşlarımın mesleklerini yazıyorum; yazılım müh, psikolog, ressam, grafiker, insaat muh, anaokulu ögretmeni ve özel sektorde altı haneli maaşlara ulaşanlar var. Bipolar olmak zor ama amaçsız olmak, hayatın içinde savrulmak bipolar olmaktan beter.

Bipolar arkadaşlarımın mesleklerini yazıyorum; yazılım müh, psikolog, ressam, grafiker, insaat muh, anaokulu ögretmeni ve özel sektorde altı haneli maaşlara ulaşanlar var. Bipolar olmak zor ama amaçsız olmak, hayatın içinde savrulmak bipolar olmaktan beter.
Amacsizligim bipolardan bence sanki hayatta hiçbir şeyi sevemiyorum isteyemiyorum.

Ea da ilk 50 bine girsem yeter.Seneye 2.mezun olarak sinava yeniden girmeyi düşünüyorum.
Tedavim de ancak o zaman tamamlanır tahminimce.
Su anki halimle çok isteksizim birçok konuda.
Hayattan hiçbir isteğim yok diyebilirim hiçbir şeyi çok fazla istedigimi sanmıyorum 1 şey hariç.O da iyi bir üniversite değil.
Duygularım çok farklı.Istemekle ilgili büyük sıkıntım var.
Hedefini takıntı haline getirirse manyak iyi bölümlere girip bi de o bölümleri dereceyle bitirir. Yeter ki ulaşmak istediği şeyden emin olsun. Nerden bildiğimi sormayın :D

Çok sevdiğim bir arkadaşım bipolar, güzel bir üniversitede pdr bitirdi şimdi rehber öğretmeni olarak çalışıyor işi çok güzel hayatından memnun, canınızın istemesini beklemeyin, canın istemese de çalış diyin kendinize , hiç boş geçirmeyin vaktinizi.

Back