Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar BİOXSİN

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Arkadaşlar bioxsin kullanmayı düşünüyorum saç dökülmesine karşı. Kullanıp faydasını gören var mı ? boyalı saçlarım...
Bir paket şampuanin içine bir küçük paket toz maya kat saç dökülmesini durduruyor ama yıkayınca kafanı one doğru eğip yıka yüzüne gelmesin yüzünde de killanma yapmasın

arkadaşım kullanmıştı iyi geliyor diyordu ama daimi kullanmak gerek bırakınca aynı dökülür, çözüm bence dıştan değil de içten demir eksikliğin var demek ki saçların dökülüyor , doktora itmek şart.

Doktora gıttı egzama varmış bu yüzden döküyor ama cok fazla dokuluyor arkadaslar önerecegınız bıse var mı bıtkısel. Ayrıca zeytınyagı işe yarıyor mu ?

YaNi deri sıkıntılarımda egzama da kullanılıyor ketoral ama dökülmeyi önlermi bilmem

Şuan ketoral kullanıyoum ama dökülmeyı durduracak bişe arıyorum
Bioxsin kullanma diplerden saç çıkıyor yeni yeni onları uzata kadar neler çektim çok kötü duruyodu . Benimde saçlarım çok dökülüyor .
Teyzem SAÇ DÖKÜLMELERİNİ ÖNLEMEK İÇİN SAÇ MASKESİ

Soğan, çörekotu, çamterebentin ve hint yağı mucizesini saçlarınızda yaşayın.

SAÇ DÖKÜLMESİNİ ÖNLEMEK İÇİN
*1 Rendelenmiş soğan
*2 Tatlı kaşığı hint yağı
*2 Tatlı kaşığı çörek otu yağı
*1 Çay kaşığı çam terebentin
Haftada 1 gün saç diplerine sürüp,streç filmle sarıp yarım saat kadar bekleyin.Yıkarken arıtıp soğuğa yakın ılık suyla yıkayın. Bunu yapıyordu ama ben cesaret edip yapamadım:/ düzenli haftada birkere zeytinyağıyla masaj yapıyorum saçlarıma 10 dk bekletiyorums onra banyoya gidiyorum bi süre sonra hem hızlı uzatıyo hemde dökülmeyi azaltıyor

ben de yeni aldım bioxcin serum ve şampuan. deneyeceğim bakalım sonuçları bildiririm. tabi beklemek istemezsen vavendu.com' a bak bence. ordan aldım ben baya uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…