Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar Bioxin Genessis Şampuanı uzun süre kullanıp memnun kalan ve kullanmayada devam edeceğim diyen varmı ama lüttfen uzun süre kullananlar yorum yapsın
ben 5 ay felan kullandım etkisini göremedim 7. ayda hemen kesilcekse öncesinde de dökülmesinin azalması lazım değil mi :) yani etki etmedi ama denemek istersen sen bilirsin
ben 5 ay felan kullandım etkisini göremedim 7. ayda hemen kesilcekse öncesinde de dökülmesinin azalması lazım değil mi :) yani etki etmedi ama denemek istersen sen bilirsin
ben cocukken annem beni hep hacı şakirle yıkardı ergenlıge girdigimden tibaren sampuan kullanmaya basladım. gecenlerde dur ya dedim hacıya bi devam edeyim. kafam kazık gibi ldu tiftik tiftik oldu sanırım kafa şampuana alıstı . bi de kepeklenme de yaptı bende o yuzden sabunlamıyorum kafamı ben