• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bıoxin Genessis Şampuan..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

lalezarlale1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2013
22
15
3
Konya
Arkadaşlar Bioxin Genessis Şampuanı uzun süre kullanıp memnun kalan ve kullanmayada devam edeceğim diyen varmı ama lüttfen uzun süre kullananlar yorum yapsın

uzun süredir kullanıyorum ama hiç ama hiç faydasını görmedim. hatta son kutum bitmek üzere kullanmam bidaha

Ne kadar uzun süre kullandınız bu şampuan galiba etkisini 7 aydada gösterebiliyor 9 aydada o yüzden karasız kaldım bilemiyorum

Ne kadar uzun süre kullandınız bu şampuan galiba etkisini 7 aydada gösterebiliyor 9 aydada o yüzden karasız kaldım bilemiyorum

ben 5 ay felan kullandım etkisini göremedim 7. ayda hemen kesilcekse öncesinde de dökülmesinin azalması lazım değil mi :) yani etki etmedi ama denemek istersen sen bilirsin :(

ben 5 ay felan kullandım etkisini göremedim 7. ayda hemen kesilcekse öncesinde de dökülmesinin azalması lazım değil mi :) yani etki etmedi ama denemek istersen sen bilirsin :(

Yeni konu açtım belki görmüşsünüzdür Hacı Şakir beyaz sobun kullanayım diyorum nasılsa bu şampuanların hepsi aynı faydaları yok

Yeni konu açtım belki görmüşsünüzdür Hacı Şakir beyaz sobun kullanayım diyorum nasılsa bu şampuanların hepsi aynı faydaları yok

ben cocukken annem beni hep hacı şakirle yıkardı ergenlıge girdigimden tibaren sampuan kullanmaya basladım. gecenlerde dur ya dedim hacıya bi devam edeyim. kafam kazık gibi ldu tiftik tiftik oldu :( sanırım kafa şampuana alıstı . bi de kepeklenme de yaptı bende o yuzden sabunlamıyorum kafamı ben

Back