• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bioxin aldm

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

lucifern

LiLith..
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
589
1
96
35
Sakarya
kızlar bugün 3 al 2 öde kampanyası ile bioxin şampuanı aldım. Saçlarım çok ince, kırık, cansız ve seyrek. Cok kuru oldugu içinde tarayamıyorm bile surekli topluyorm tararken resmen hart hurt kırılıyor :(

şimdi size sorcagım minoxil mi ne çıkmış sprey. Şampuana başlıyorum ampullerinide alıyommu minoxil mi alayım?
birde yılan yağı aldım kimi başka yağlarla karıstırıp yapıyolarmıs nasıl kullanmamı onerirsiniz. Kızlar yardımınıza ihtiyacım var :(

haftada en az 3 gün uygula bence yılan yağını ben bi çok yağı saçıma sürerken zeytinyağıyla karıştırıyorum çünkü bazıları çok kokuyo veya yakıcı oluyo tabi sana kalmış bişey sanırsam yılan yağı yakıcı bi yağ değil
minoxidilin şampuanı da var çok iyi diolar ama ben kullanmadım:D

:D:Dben her sabah bu saatlerde giriyorum cnm ve herkese cevap vermeye çalışıyorum tabi bildiğim kadarıyla yardımcı olmuşsam ne mutlu bana :D

mauz cnm aslında dediklerine katılmıyo değilim benim az miktarda saç dökülmem olmuştu 1 yıl önce doktora gittiğimde bana aynen senin dediklerini çağrıştıran cümleler söyledi şampuan işe yarar mı dedim tabi ki yarar ama yüzdde 20 oranında geriye kalan yüzde 80 beslenme dedi bend evitamin eksikliği filan da çıkmadı bunu söylemek istedim şampuan bakım yağları beslenme bence hepsi bir bütünü oluşturuyor yani sadece birini yaparak fayda sağlanmaz bu doru hepsi birlikte olmalı

diyet bile saç dökülmesi yapıyor.maalesef.bir tarafımızı düzeltirken başka yerlerden oluyoruz. kadın olmak zor

canım benim saclarımda cok dokuluyo ama hıc bı tedavı uygulamadım sadece annemın kı asırı oldugu ıcın ona bıaxın almıstık annemın tek dedıgı sey: para tuzagı oldu bırak azaltmayı arttırdı yanı daha ucuz yontemler le bısey bulursan bunu bırak derım :1no2:

Back