Şampuan ve Saç Kremleri Bioxcin kullananlar..

Mermaid26

evrekkaaaa
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
3.612
353
198
Merhaba arkadaslar duyduguma gore Bioxcin sampuan yeni sac kokleri olusturuyomus.. bunun asli var mi kullananlar bir yardimci olsa :)

Merhaba,

Bioxin firmasıyla çalışmış birisi ve bol bol eşantiyonlarını kullanıp en ufak bir sonuç alamamış birisi olarak hiçbir etkisi olmadığını, üstelik ne şampuanının ne de ampullerinin hava cıva olduğunu söylemeliyim.

Size önerim ısırgan çayı demleyin ve banyo sonunda durulamadan hem diplere hem uçlara iyice yedirin. Fazlasını sıkıp durulamadan çıkın. Krem kullanmayın, kremli şampuan kullanmayın. Şampuan olarak şunlardan birini kullanın tıbbi nitelikli Tresan- Placenta-Ketoral-Prozinc vb. Kan tahlili yaptırın kansızlık, çinko ve magnezyum eksikliği, hipotiroid ve pko hastalıkları da dökülme, saç zayıflığı yapar...

Ne bioxcin ne de benzeri bu dermo tarzı ampullerin içlerinde sadece fazladan oksijen var sahibi bizzat söyledi ilaçla ilgili hiçbirşey yok, olsa da eser miktarda etki edecek gibi değil...Çok da pahalılar özellikle ampuller, şampuanları zaten işe yaramıyor. Kolay gelsin ve ısırganı deneyin ben bizzat süper etkisini gördüğüm için yazıyorum heryere...

Ben de denicektim ama gerek yok sanırım. ama ben mecburen saç kremi kullanıyorum malesef. Saçlarım kıvırcık olduğu için çok karışıyor çünkü. Isırgan otlu şampuan kullanmıştım ama sizin dediğinizi hiç yapamdım. Hemen denicem.

Eylülcüm,

Saç kreminin zararlarını biliyor musun bilmem ama bir araştır. Saç diplerinde plaka oluşturuyor ve yine yağlı bakım kürleri de öyle ve bu kireçlenme gibi tabaka saç diplerinin hava almasını önlüyor saç köküne baskı yapıp dökülmesine neden oluyor kaldı ki ucuna bile sürme bir şekilde yatarken falan diplere ya da yıkarken diplere bulaşıyor. Bu söylediğim ısırgan suyu saçını adeta krem gibi taranır hale getiriyor ama bir pozitif farkla hem yağlandırmıyor hem kurutmuyor hem de dökülmesine engel oluyor ve de bonusu saç çıkarıp saç tellerini düzeltiyor.

Benim kardeşimin hanımı da bol bol kıvırcık saçlara sahip o da krem kullanmaz ama dışarıdan saç kuruyken kıvırcık saça özel köpük kullanır bunu da dene ama kremli şampuan ve krem asla kullanma . Saçın sağlıklı olunca zaten açılıyor. Saç kremi en büyük saç dökücüdür bilgine...

Isırgan otlu kremsiz tresan şampuan kullanıyorum ben ve üzerine de ısırgan suyunu 500 ml kadar saça yedirip fazla suyunu sıkıp durulamadan çıkıyorum. Benim saçlarım sarı arada açık balyajlarım var düşün işlem görmüş bir saç öyle güzel bakımlı oluyor ki ısırgan kürüyle. Saçına krem, yağlı bakım falan değdirme kardeşim aksine daha çok döker yumuşatmalarına aldanmayasın. Dermatologlar ve bilinçli kuaförler de asla krem kullanma derler...Prozinc(içinde çinko desteği var), Placenta (içinde buğday endospermi var) ve Ketoral (saç dibindeki kalıntıları söküyor) en güzel tıbbi şampuanlardır ve Tresan da ısırganlı olması ve kremsiz kolay bulunur olması nedeniyle benim favorilerimden...

Saçının çok yumuşaması saçını çabucak yağlandırır, zaten kremler de dipleri yağlandırıyor. Yani yumuşatmasına aldanma uzun vadede krem saçı mahvediyor... Asla kullanma...Ben saçımla çok uğraştım yazıyorum o yüzden herkeseısırganla dökülmeyi anında durdurdum diğer sorunlarımı da...

Çok teşekkür ederim bilgilendirmen için. Başka birşey bilmediğim için en kolay yolu seçtim. Kesinlikle denicem yazdıklarınızı. Çok çok teşekkür ederim tekrardan.

ben uzun yıllardır kullanıyorum ve çok memnunum. Aynı şekilde eşimde öyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…