Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Biotin hap kullanan var mi sac dokulmesi icin?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

burcukutlu

anne, eş, çocuk, kardeş..
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2006
3.405
26
358
43
İstanbul
Arkadaslar, bugun kadıköy e indim ve islerimi halledip eve donerken, eczanenin caminda sac analizi yapilir dedigini gordum.hemen daldim. bakti saclarima aletle, ve sac cikan yerlrin kapanmis oldugunu ve (ona bahsettim yagli kurlerimden) bunun yaglardan kaynaklnmis oldugunu o yuzden kulanmamam gerektigini soyledi. :sinifsinif: onun yerine SO..AR markali Biotin ilacini verdi. bunda 100 tane (yani 2 kutu) bitirdigimde saclarimin dokulmesi tamamen duracakmis.:teytey: aldim ama henuz kullanmaya baslamadim. Aranizda kullanan, memnun olan ya da olmayan var mi? Yan etkisi vs. si var mi? :uhm: Tesekkurler..

canım bu konuyla ilgili olarak diğer topic lere bak bir kaçtane biotinle ilgili başlık göreceksin hatta biotinle saç uzatmak diye bile var. ordan bigi edinebilirsin ama bende bir kullanıcıyım ve bende yağ kesinlikle kafama süremem. faydalı bir ürün ama bazı yerlerde 5mg falan kullanmışlar ama bence 1 mg yani solgarınki adar yeter. yani canım sen kullan haplarını ve hatta tırnaklarında yaradığını göreceksinkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…