Cilt Bakımı Ürünleri Biotherm...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
evet ben kullandım ve tek gecerım pıyasadakı en ıyı urun yalnız cok pahalı.

bedava olsa kullanırdım..ama parası kadar ederi yok...tavsiye etmiyorum..

biotherm AQUASOURCE kullanan varmı peki kızlarrrr?

evet ben kullanıyorum çok memnunum bnim kullandığım Aquasource Non Stop önce numunesini iste kullan ben öyle yaptım memnun aldığım için hemen aldım mükemmel bir nemlendirici cildim kadife gibi oldu..kaydirigubbakcemile5

bende kulanıyoum.. yüz yıkama jeli, tonik, cildim yağlı olduğu için su bazlı nemlendiricisi ,AQUASOURCE, göz çevresi sensitive yeux, selülit kremi, güneş koruyucusu, güneş sonrası vücut nemlendiricisi dore renkli pırıltılı, bronz tende harika duruyor... kullanmadığım pek fazla ürünü kalmadı :) tavsiye ederim.. ben yaklaşık 4-5 yıldır kullanıyorum.. çook memnunum.. üstelik alışveriş yaptıkça puan toplayıp, bir ürün ücretsiz alabiliyosun...:teytey:

arkadaşlar peki bu ürününün güneş koruyucusunu kullanan varmı sanırım doğal bir güneş koruyucuymuş ykm sordum bayan öle söledi çok iyi dedi ama araştırmak lazım

ben geçen sene yüz için olanını almıştım.. ama su bazlı değildi... yüz için su bazlı koruyucuları tercih edin... vücut için bu sene aldım biothermden... bakalım daha kullanmadım.. diğer ürünlerine inancım yüksek olduğundan bundada bi sorun çıkabaileceğini sanmıyorum...

bende vazgeçtim la roche almaya karar verdim zaten umarım laroche iyi gelir cildime

benim bir kozmetik ürenleri satan arkadaşım ısrarla biotherm in güneş koruyucusunu almamı tavsiye ediyo bunu konuda bana fikir verecek kimse varmı çünki benim cildim güneşden hemen leke oluyo daha önce bir çok güneş koruycu kullandım fayda etmedi o yüzden bu sefer konuyu yenilemek istedim

titanyum diokst ve zinc oksit içeren güneş koruyucuları en iyi korumayı yaparlar ama yapıları gereği yüzde beyaz kalıntı bırakırlar ve sevilmzeler.bunun dışındakiler de korusa da ciltte stabil kalma süreleri daha azdır ve lekelenme kaçınılmaz olur beyaz tenlerde

Pekı gızzemcıĞım hangı gÜneŞ koruyucuda bu dedıklerınden var bıde bıothermı hıÇ kullandınmı?

cnm aveneın kremlerı bu şekilde ama çok agırlar dediğim gibi böyle kremler agır oluyo
doktorda bu kremleri sörf,kayak vs yapanlara veriyoruz çünkü günlük kimse kullanmak istemiyor dedi
biotherm kullanmadm ben la roche posay anthelios ac spf 30 kullanıyorum

teşekkür ederim canım ama avenin kullanmıştım laroche posayınkide çok sıvı olduğu için bana güven vermiyor şu anda enjöy die bir güneş koruyucusu var tam gün koruyor die satılıyor ama hiç memnun kalmadım bir arkadaşımda biothermi önerdi bende daylong ve biotherm arasında kaldım..

arkadaşlar ben de toniğii ve nemlendiricisini kullanıyorum özellikle nemlendiricisi tek kelimeyle harika
ama güneş kremini kullanmadım
yves roche kullanıyorum fena değil

YKM de nemlendiricinin yanında tonik ve temızleme jeli hediye arkdslar set halınde 87 lira dün aldım tavsıyeler uzerıne ama sanırım kulanmıycam dedıklerınız ürküttü...

X